Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Απέκτησε τον Σαλίμ Τουάμα η ΑΕΛ

*ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2009 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:08
 Μια σημαντική όπως όλα δείχνουν μεταγραφή πραγματοποίησε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισραηλινού διεθνή μεσοεπιθετικού, Σαλίμ Τουάμα.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τα δυο τελευταία χρόνια στη Σταντάρ Λιέγης και υπέγραψε στους «βυσσινί», για τα επόμενα τρία χρόνια.
Αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τη λαρισινή ομάδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο παίκτη.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 λοιπόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαλίμ Τουάμα από τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Ισραηλινός διεθνής μεσοεπιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.
Γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1979, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1998 από τη Χάποελ Τελ Αβίβ στην οποία παρέμεινε 5 χρόνια πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και καταγράφοντας συνολικά 148 συμμετοχές και 28 γκολ, όντας βασικό μέλος της ομάδας που έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2002, όταν οι Ισραηλινοί αποκλείστηκαν από τη Μίλαν. Μετακόμισε για ένα χρόνο στη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα (2003-04) όπου παρέμεινε μέχρι το 2006 με εξαίρεση ένα εξάμηνο παρουσίας στην τουρκική Καϊσερισπόρ. Επέστρεψε για ένα χρόνο στην ομάδα που τον ανέδειξε (Χάποελ Τελ Αβίβ) και η εξαιρετική του παρουσία (29 αγώνες – 8 γκολ στο 2006-07) έγινε «διαβατήριο» για τη μεταγραφή στη βελγική Σταντάρ Λιέγης. Μετά από δύο σεζόν στο Βέλγιο με τρεις τίτλους - 2 πρωταθλήματα (2008- ’09) και ένα Κύπελλο (2008) – ο Σαλίμ Τουάμα συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα, με τα χρώματα της ΑΕΛ.
*Από την ΠΑΕ γίνονται προσπάθειες προκειμένου ο Τουάμα να βρεθεί σήμερα στην Ελβετία, για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ, με τη Σεντ Γκάλεν.
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΑΜΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
 
Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες – Γκολ
 
1998-99 / Χάποελ Τελ Αβίβ / 23 – 6
1999-00 / Χάποελ Τελ Αβίβ / 31 – 7
2000-01 / Χάποελ Τελ Αβίβ / 33 – 4
2001-02 / Χάποελ Τελ Αβίβ / 29 – 3
2002-03 / Χάποελ Τελ Αβίβ / 32 – 7
2003-04 / Μακάμπι Πετάχ Τίκβα / 28 – 5
2004-05 Α / Καϊσερισπόρ / 5 –
2004-05 Β / Μακάμπι Πετάχ Τίκβα / 5 – 2
2005-06 / Μακάμπι Πετάχ Τίκβα / 26 – 2
2006-07 / Χάποελ Τελ Αβίβ / 29 – 8
2007-08 / Σταντάρ / 21 – 2
2008-09 / Σταντάρ / 9 – 3
 
 
ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΣ-ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ
Εν τω μεταξύ με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες για την ΑΕΛ η προετοιμασία στο Ομπερστάουφεν, με τα ευχάριστα της ημέρας να προκύπτουν από την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς τεσσάρων ποδοσφαιριστών.
Γιαννακόπουλος και Σίμιτς έβγαλαν χωρίς πρόβλημα ολόκληρο το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης που περιελάμβανε ασκήσεις με την μπάλα, ενώ Ααράμπ και Ντέλσον ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της και – εκτός απροόπτου – θα βρίσκονται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το σημερινό δεύτερο φιλικό τεστ με τη Σεντ Γκάλεν στην έδρα της ελβετικής ομάδας (5μ.μ. τοπική ώρα, 6 ώρα ελλάδος).
Στο φιλικό ο προπονητής των «βυσσινί» θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται μετά τη σκληρή δουλειά που γίνεται στη γερμανική πόλη.
Η χθεσινή πρωινή προπόνηση είχε και ένα νέο πρόσωπο, τον υπο δοκιμή 29χρονο Ρουμάνο μέσο, Μάριους Κροϊτόρου, από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.
ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΜΠΑΡΗ
Κυκλοφόρησε χθες ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ εξετάζει και την περίπτωση του γκολκίπερ Γιώργου Αμπάρη στην Ελλάδα, εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αρκάντιους Μάλαρτζ.
Πάντως η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώθηκε από τη διοίκηση της λαρισινής ομάδας, που κάνει λόγο ότι προς το παρόν οι προσπάθειες επικεντρώνονται, μόνο στο πρόσωπο του Πολωνού τερματοφύλακα.
Το θέμα όμως παραμένει στάσιμο, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο μάνατζερ του Μάλαρτζ έχει αυξήσει τις οικονομικές απαιτήσεις και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν, ενώ φαινόταν ότι θα υπάρξει οριστική συμφωνία.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Όσον αφορά στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, από την ΠΑΕ ΑΕΛ έγινε γνωστό ότι είναι πλέον ελεύθερη για όλους και στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις τιμές όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν σε μορφή PDF στην εισαγωγική σελίδα, της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass