Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ

Ήρθε η ώρα του... Βαγγέλη Βαλαώρα

* ΒΑΣ. ΜΠΡΕΖΑΣ: «Μακάρι να έχει το ταλέντο και την τύχη του πατέρα του»

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2010 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:04
Η εκτίμηση που είχαν ο ένας για τον άλλο όταν ήταν συμπαίκτες στη μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ, δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί ακόμη και τώρα που πλέον είναι παλαίμαχοι παίκτες της «Βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου.
Ο λόγος γίνεται για τον τεχνικό του Τυρνάβου 2005 Μιχάλη Ζιώγα και τον Γιάννη Βαλαώρα, ποδοσφαιριστές με τεράστια προσφορά στους «βυσσινί», οι οποίοι διατηρούν άρρηκτους δεσμούς φιλίας και παράλληλα ο δεύτερος πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τις προπονητικές ικανότητες του πρώτου.
Και οι δυο λοιπόν τίμησαν όχι μόνο τη «βυσσινί» φανέλα αλλά και τη «γαλανόλευκη», καθώς αγωνίστηκαν στην Εθνική Ελλάδος.
Από χθες τους δυο φέρνει πάλι πολύ κοντά ο γιος του Βαλαώρα, ο Βαγγέλης, που συμφώνησε με την ομάδα του Τυρνάβου και πλέον θα είναι στα χέρια του Μιχάλη Ζιώγα για να αξιολογήσει το ταλέντο του και κατά πόσο έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί.
Χθες το μεσημέρι ο Γιάννης Βαλαώρας με ταξίδι αστραπή που έκανε από την Κώ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τυρνάβου, Βασίλη Μπρέζα, και έδωσαν τα χέρια για τον «μικρό», ενώ ανέφερε την τεράστια εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του Ζιώγα αλλά και στο σωματείο του Τυρνάβου γενικότερα, που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και η διοίκηση του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, με την άψογη λειτουργία της.
Σε δηλώσεις δε που έκανε ο κ. Μπρέζας, τόνισε τα εξής: «Μακάρι ο νεαρός να έχει το ταλέντο και την τύχη του πατέρα του, τον οποίο όλοι θαυμάζαμε ως ποδοσφαιριστή με τις αέρινες ενέργειές του και μας έκανε υπερήφανους.
Τόσο εμείς όσο και ο Μιχάλης Ζιώγας όπως όλους τους «μικρούς» έτσι και τον Βαγγέλη θα τον βοηθήσουμε γιατί μας ενδιαφέρει το ταλέντο να αναδεικνύεται και να κάνουν βήματα προόδου οι νεαροί παίκτες του συλλόγου μας, τους οποίους θέλουμε να καμαρώνουμε και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Τυρνάβου και να είναι βέβαιος ότι θα του δοθούν οι ευκαιρίες, αρκεί όμως να δουλέψει σκληρά και να κάνει υπομονή».
* Ο Βαγγέλης Βαλαώρας είναι 19 χρόνων και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ προηγούμενες ομάδες του είναι οι Νέοι της ΑΕΛ, ο Α.Ο. Αμπελοκήπων και η Α.Ε. Δήμου Νίκαιας.
ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υπήρξαν επαφές και με τον Λαρισαίο επιθετικό Θωμά Μακρή, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες οικογενειακώς στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές και ίσως το επόμενο διάστημα προκύψει κάτι θετικό, εφόσον οι δυο πλευρές μετά από νέα συνάντηση που θα γίνει, αποφασίσουν ανάλογα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass