ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τι ετοιμάζει ο Μαραντόνα;

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2010 23:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:03
Μετά τη σπουδαία και ιστορική νίκη επί της Νιγηρίας με 2-1, η Εθνική Ελλάδας θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με σκοπό να πάρει το βαθμό ή τους βαθμούς που θα της χαρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Το έργο των ποδοσφαιριστών του Ότο Ρεχάγκελ μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στην Αργεντινή του Ντιέγκο Μαραντόνα, παρά τις πολλές αλλαγές που ετοιμάζει ο προπονητής των Αλμπισελέστες.
Συγκεκριμένα ο Μαραντόνα δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Γκουτιέρες, που δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο τελευταίο ματς της Αργεντινής, όπως και τον Σάμουελ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικούν και οι Μπουρντίσο, Μπολάτι, με τον Χαβιέ Μασεράνο να κάθεται στον πάγκο, καθώς έχει ήδη μια κίτρινη κάρτα και υπάρχει φόβος μήπως δεχθεί κι άλλη και απουσιάσει στη φάση των νοκ-άουτ.
ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ
Εν τω μεταξύ μετά τη νίκη επί της Νιγηρίας τα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για αλλαγή της εικόνας της ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ αλλά και τονίζουν την ποιότητα των Ελλήνων διεθνών. Παρόλα αυτά όμως τονίζουν ότι η Νιγηρία είναι το φαβορί για την πρόκριση. Μάλιστα, οι παλαίμαχοι Άγγλοι παίκτες που βρίσκονται ως τηλεσχολιαστές της αφρικανικής τηλεόρασης για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου πιστεύουν ότι η Νιγηρία θα πάρει την πρόκριση με μια νίκη επί της Νότιας Κορέας.
Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της εφημερίδας της Αργεντινής «Ole» που χαρακτηρίζει τον Καραγκούνη ως τον Τζενάρο Γκατούζο της Ελλάδας τονίζοντας ότι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης στο ματς με τη Νιγηρία.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass