Η «καρδιά» της Πάλης χτυπά στην Ελασσόνα

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2010 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:03
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») - Του Γιάννη Μουκίδη
Η «καρδιά» της Ελληνικής Πάλης χτυπά για τα καλά στην Ελασσόνα, που φιλοξενεί από χθες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης, μια μεγάλη διοργάνωση που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, της Νομαρχίας Λάρισας, του Επαρχείου Ελασσόνας, του Δήμου Ελασσόνας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελασσόνας (ΚΕΔΕ) και του Αθλητικού Συλλόγου «Παλαίστρα».
Στο Πρωτάθλημα, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, συμμετέχουν 75 σωματεία (35 στην Ελληνορωμαϊκή – 40 στην Ελευθέρα Πάλη) από όλες τις περιοχές της χώρας, με 350 και πλέον αθλητές.
Χθες, ημέρα της Ελληνορωμαϊκής, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, οι πολλά υποσχόμενοι νεαροί παλαιστές αγωνίστηκαν στα τρία «ταπί» του Γυμναστηρίου, διεκδικώντας τη νίκη, αλλά και ένα μετάλλιο στους σημαντικούς αγώνες, προσφέροντας ασυνήθιστες συγκινήσεις στους φιλάθλους, που βρέθηκαν στις κερκίδες (…πολλοί από τους οποίους ήρθαν από μακριά).
Στη 1 το μεσημέρι, έγινε και επίσημα η τελετή έναρξης των αγώνων, και αφού προηγήθηκε η παρουσίαση των 2 αθλητών - φιναλίστ ανά κατηγορία.
Χαιρετισμό απηύθυναν κατά σειρά το μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της Ε.Ο.Φ.Π. – ολυμπιονίκης κ. Κώστας Θάνος, ο πρόεδρος της «Παλαίστρας» Ελασσόνας κ. Αθαν. Παιδής, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος και ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα με τη διεξαγωγή των αγώνων Ελευθέρας πάλης (θα αρχίσουν στις 9 το πρωί).
Εκτενές ρεπορτάζ για το διήμερο των αγώνων στην Ελασσόνα, στο φύλλο της «Ε» της Δευτέρας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass