ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΊΑ

Εντυπωσίασε ο Κάρλος Μπουένο...

* ΑΛΛΑ Η Α.Ε.Λ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟN ΠΑΙΚΤΗ * ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2010 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:00
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία, είδε δύο αγώνες της Β. Ισπανίας και συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις Κάντιθ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-3 και Ράγιο Βαγεκάνο-Κόρντομπα 3-2 και κατά τη διάρκεια της «κατασκοπείας» τον εντυπωσίασε ένας παίκτης, ο Κάρλος Μπουένο, αλλά όπως έλεγαν μέσα από την Π.Α.Ε., δύσκολα θα αγοραστεί αυτός ο ποδοσφαιριστής.
Ο συγκεκριμένος παίκτης πέτυχε τρία γκολ στην αναμέτρηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ και είναι Ουρουγουανός ηλικίας 30 χρονών, έχει ύψος 1,78, αγωνίζεται ως περιφερειακός και θυμίζει Πάρα. Είναι περίπου 25 φορές διεθνής με 13 τέρματα, ενώ έχει θητεία εκτός της ισπανικής ομάδας στη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν, την Μπόκα Τζούνιορς, τη Σπόρτιγκ Λισσαβόνας και την Πενιαρόλ.
Είναι παίκτης που έχει την αίσθηση του γκολ, αλλά είναι και ακριβός και σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης δύσκολα θα προχωρήσει η λαρισινή ομάδα σε μια τέτοια μεταγραφή.
Στην Κάντιθ, ενδιαφέρον σίγουρα υπήρχε για τον Ντιέγκο Τριστάν, που στο παρελθόν προτάθηκε στην Α.Ε.Λ. και έχει εντυπωσιακό βιογραφικό, αλλά η ηλικία του είναι μεγάλη (34), ενώ και ο 35χρονος σέντερ μπακ Φλερκίν (επίσης Ουρουγουανός) ίσως ήταν στην ατζέντα του Παπακώστα.
Από τη Ράγιο Βαγεκάνο ο Ισπανός αμυντικός Σέρτζιο Πελγκρίνι (31 χρονών) αποτελεί και αυτός μια λύση, ενώ υπάρχει και ο 31χρονος Γκασπάρ, που έχει θητεία σε πολλές ισπανικές ομάδες και δεν αποκλείεται η Α.Ε.Λ. να ενδιαφερθεί άμεσα.
Ο Παπακώστας είδε, λοιπόν, αρκετούς παίκτες και συγκεκριμένα αυτό που αναφέρουν πληροφορίες είναι ότι θα υπάρχει μια απόκτηση παίκτη από το συγκεκριμένο ταξίδι.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Σήμερα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη και του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα, που θα καταλήξουν στους μεταγραφικούς στόχους, εκτιμώντας και τα οικονομικά δεδομένα για τον καθένα. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν προτάσεις εντός των ημερών και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να έχουμε τη δεύτερη φετινή μεταγραφή μετά του Ταυλαρίδη.
Επίσης, θα οριστικοποιηθούν και οι ημερομηνίες που θα μεταβεί η λαρισινή ομάδα στο Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και στη Βόρεια Ιταλία, όπου θα γίνει το δεύτερο μέρος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass