ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ανακοίνωσε τον Γούπο ο Τύρναβος 2005

* ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ.

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2010 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:00
Την απόκτηση του 18χρονου γκολκίπερ Κώστα Γούπου ανακοίνωσε χθες το πρωί η διοίκηση του Τυρνάβου 2005, που δείχνει με την κίνησή της αυτή ότι επενδύει σε ταλαντούχους παίκτες και σε όσους επιθυμούν να δουλέψουν σκληρά, αφενός να βοηθήσουν το σωματείο και αφετέρου να κάνουν κι εκείνοι ένα ακόμη βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.
Ο νεαρός πορτιέρο για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν η Α.Ε.Λ. και ο Πανιώνιος, αγωνιζόταν στην Ελασσόνα και ήταν βασικό στέλεχος της μικτής ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ.Λ.
Χθες το πρωί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τυρνάβου Βασίλη Μπρέζα και οι δυο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία τριών χρόνων.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κώστας Γούπος τόνισε: «Με την ευκαιρία της μεταγραφής μου στον Τύρναβο, διάρκειας τριών χρόνων, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ελασσόνας, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Νούσια που με βοήθησε τα μέγιστα για να εξελιχτώ στη θέση του γκολκίπερ. Είμαι χαρούμενος που επέλεξα τον Τύρναβο, γιατί θα αποτελέσει για μένα μια πορεία, σκαλί-σκαλί ώστε να κερδίσω χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώτο προπονητή μου κ. Φάνη Τσέλιο, που με βοήθησε στην αρχή της ποδοσφαιρικής καριέρας μου».
* Μετά τον Γούπο, η διοίκηση της τυρναβίτικης ομάδας θα επιδιώξει να πλαισιώσει το έμψυχο υλικό και με άλλους νεαρούς παίκτες σωματείων της περιοχής, ενώ θα εξεταστούν και περιπτώσεις έμπειρων παικτών, που θα έχουν όμως λογικές οικονομικές απαιτήσεις.
* Το αθλητικό κέντρο στην ορεινή Σαμαρίνα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι αντιπροσωπεία της τυρναβίτικης ομάδας, για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής της ομάδας.
Την αποστολή αποτελούσαν, από το τεχνικό τιμ ο Μιχάλης Μπίζιος με τον Βασίλη Μπακάλη, και από τη διοίκηση ο Κώστας Μίχης, που επισήμανε: «Όλα βαίνουν καλώς και οι συνθήκες είναι ιδανικές για προετοιμασία. Τους παίκτες περιμένει πολύ δουλειά και όσο προσπαθήσουν περισσότερο , τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, στις επίσημες υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και στο κύπελλο.
Τίποτα δεν κατακτάται χωρίς κόπο και θυσίες».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass