ΤΕΛΟΣ Ο ΤΖΕΛΑΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΟΥΡΤΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

Πέντε ανανεώσεις στον ΓΣ Αμπελώνα

* «ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ» Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΒΑΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2010 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:59
Δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι των ανανεώσεων για τη νέα σεζόν η ομάδα του ΓΣ Αμπελώνα. Οι νεοφώτιστοι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ που συνεχίζουν τις προπονήσεις τους (θα τελειώσουν στο τέλος του μήνα) έχουν ήδη συμφωνήσει και για τη νέα περίοδο με τους: Μηλιώνη, Γούλα, Πήχα, Κοτσώνα και Καραμουσκέτα. Επόμενοι παίκτες που αναμένεται να συζητήσουν θα είναι ο Γλυκόπουλος με τον Γκανέτσα.
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το άρθρο 11 - παρ. Δ’ της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2009-2010 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στους ομίλους του Νότου και του Βορρά αντίστοιχα (θα βρίσκονται Αμπελώνας και Φοίνικας στον πρώτο βόρειο).
Σε κάθε όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα σωματεία ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των δεκατεσσάρων σωματείων σε κάθε όμιλο Νότου και Βορρά της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η κλήρωση θα γίνει αύριο Τετάρτη 9/6/2010 και ώρα 12.00 για μεν τα σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ στα γραφεία της ΕΟΚ (ΟΑΚΑ) για δε τα σωματεία ΕΚΑΣΘ στην αίθουσα διαλέξεων του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μελάθρου (Παλέ ντε σπορ) στη Θεσσαλονίκη. 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑ - ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
Στην άλλη λαρισινή ομάδα της Γ’ Εθνικής τώρα, τον Φοίνικα είχαμε χθες μια συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του συλλόγου και τον τεχνικό Βάιο Θεοδωρόπουλο. Οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία ωστόσο.
ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ
Εξάλλου αλλαγή σκυτάλης είχαμε στον Κεραυνό (που θα παίζει και φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ), όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Βαγγέλης Τζέλας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «πρασίνων» σύμφωνα με πληροφορίες και αντικαταστάτης του θα είναι ο Μίρσα Κούρτοβιτς. Ο Κούρτοβιτς είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 1977 και σαν παίκτης αγωνιζόταν σε θέση πλέι μέικερ. Πέρασε από την Ολύμπια, το Περιστέρι και τον Ηρακλή. Έχει παντρευτεί με Λαρισαία και έτσι είναι ευκαιρία γι’ αυτόν να κάνει νέο ξεκίνημα στον τομέα της προπονητικής από τη θεσσαλική πρωτεύουσα.
ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΒΑ
Ένα από τα ταλέντα του λαρισινού μπάσκετ αυτή την περίοδο είναι ο Δημήτρης Γράβας. Γεννημένος το 1993 και με ύψος 1,90 ο παίκτης ανήκει στην ΑΕΛ και μέχρι πρόσφατα έπαιζε με τη φανέλα του Κεραυνού. Ωστόσο φέτος θα ψάξει για κάτι διαφορετικό. Έως τώρα ο Αστέρας από την Α1 ΕΣΚΑΘ και Αμπελώνας, Φοίνικας από την Γ΄ Εθνική ενδιαφέρονται για αυτόν. Βέβαια να σημειώσουμε πως ο Γράβας (που είναι από τους Αγίους Αναργύρους και παίζει ρόλο η καθημερινή του μετακίνηση) είναι πολύ καλός στα μαθητικά του καθήκοντα και είναι άγνωστο πόσο χρόνο θα αφιερώσει φέτος στο άθλημα τη στιγμή που θα δώσει και εξετάσεις για πανεπιστήμιο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass