ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΙΣΑΚΗ

Με 120 δρομείς διεξήχθη ο Λαϊκός Αγώνας

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2010 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:59
Με το σύνθημα «11.000 μέτρα ζωής» διεξήχθη την Κυριακή ο 1ος Λαϊκός αγώνας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας. Δεκάδες Λαρισαίοι δρομείς, καθώς επίσης και από την Αγιά, Τύρναβο, Φάρσαλα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Παλαμά, Κατερίνη, Εορδαία, Θεσσαλονίκη έως και Ξάνθη, συμμετείχαν εκπλήσσοντας ευχάριστα τους διοργανωτές με την προσέλευσή τους. Περίπου 120 δρομείς αγωνίστηκαν σε ένα αγώνα άψογα διοργανωμένο και βοηθούντος του καιρού τερμάτισαν όλοι ευχαριστημένοι και υγιείς.
Οι αθλητές του συλλόγου Νικόλαος Γούλας και Ιωάννης Γκισάκης κατέλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία τους, επίσης ο Απόστολος Γούλας κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του και οι Κων/νος Χατζηκωνσταντίνου και Αστέριος Κάστρος κατέλαβαν την 3η θέση στην κατηγορία τους.
Επιτυχώς τερμάτισαν και επιτυγχάνοντας πολύ καλή εμφάνιση οι παρακάτω αθλητές του Συλλόγου: Γκουτζουρέλας Νικόλαος, Μπρούτσος Βασίλειος, Τρέμμας Γεώργιος, Στεργιούλας Λουκάς, Κοκκινόπουλος Κων/νος, Καστώρης Αναστάσιος, Πάνου Μιλτιάδης, Γκαρσίδης Πασχάλης, και Μπλάντας Βασίλης
Στο τέλος του αγώνα δόθηκαν σε όλους τους δρομείς αναμνηστικά, μετάλλιο μπλουζάκι κ.α. Υπήρχε μπουφές με νερά, χυμούς, φρούτα, κέικ, και γλυκά.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας ευχαριστεί όλους τους δρομείς που με την παρουσία τους στήριξαν τον αγώνα και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας, που πολλοί συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ένα αγώνα δρόμου. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα και ιδιαίτερα την Τροχαία Λάρισας, τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, τους «Καλούς Σαμαρείτες» τον πρόεδρο καθώς και τους εργαζόμενους του ΕΑΚΛ.
Επίσης τους χορηγούς του Αγώνα, καφέ BRUNO, ΑΤΤΙCΑ ΒΑΝΚ, Τα φροντιστήρια «ΚΕΝΤΡΟ», το CAR SERVICE BOSCH Αφοι ΔΟΞΑΡΑ, το ΗOTEL DIONYSOS , την γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ, τους ξηρούς καρπούς ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γ. ΜΟΥΛΙΑ και τις Γραφικές Τέχνες «ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ».
Οι φωτογραφίες του αγώνα ήταν προσφορά του φωτογράφου Βασίλη Χατζηκωνσταντίνου.
Στο μέλλον ο Σύλλογος θα διοργανώσει και λαϊκούς αγώνες δρόμου για να μπορούν να λάβουν μέρος όσοι το δυνατόν περισσότεροι καθώς και μικρά παιδιά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass