Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ταξίδεψαν στις δυσκολίες...

* ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2010 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:59
Ταξίδεψαν στις δυσκολίες, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης και ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, καθώς ο ένας τράβηξε για Ισπανία και ο άλλος για Γαλλία με τον δεύτερο να ταξιδεύει με περιπετειώδη τρόπο. Και όταν γράφουμε για δυσκολίες εννοούμε αυτό που συνάντησε ο δεύτερος όταν βρήκε ένα κλίμα ιδιαίτερα άσχημο απόρροια της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στη χώρα μας.
Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ έφυγε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν ειδοποιήθηκε από μάνατζερ ότι υπάρχει παίκτης που ενδιαφέρεται να έρθει στην ΑΕΛ και είναι εγνωσμένης αξίας. Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του φορ, ενώ προτάθηκε και σέντερ μπακ. Ο κ. Πηλαδάκης έφθασε στο Παρίσι και εκεί τελικά συναντήθηκε με τρεις μάνατζερ ποδοσφαιριστών όπου εξέτασε περιπτώσεις με ορισμένες εξ αυτών να τον ενδιαφέρουν αφού τηλεφώνησε και στον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα για να πάρει την άποψή του.
Ο πρόεδρος θα συνεχίσει τις επαφές του μέχρι την Πέμπτη, ενώ πληροφορίες θέλουν να έχει επισκεφθεί και υψηλόβαθμο στέλεχος γνωστής Γαλλικής Τράπεζας (Baribas) για επαγγελματικούς λόγους.
Ο προπονητής της ομάδας είδε δύο παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας με τον αγώνα του Σαββάτου να προσελκύει την προσοχή του. Στον αγώνα αυτό τον εντυπωσίασαν ένας παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και το κεντρικό χαφ της γηπεδούχου. Ο αγώνας που είδε ήταν μακριά από τη Μαδρίτη και επίσης στη γηπεδούχο ομάδα αγωνιζόταν ένα σέντερ φορ που είναι γνωστό όνομα και στους Λαρισαίους φιλάθλους.
Αυτοί οι τρεις παίκτες πραγματικά του έκαναν εντύπωση και σήμερα θα επιστρέψει στην Αθήνα με τις προτάσεις που έχει και το οικονομικό κόστος των παικτών.
Η ουσία είναι ότι στην ΑΕΛ «τσεκάρουν» παίκτες και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στις τελικές προτάσεις.
Αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ξένος παίκτης που να κατανοεί την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ...
Αυτή τη βδομάδα θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις μεταγραφών της ομάδας. Και  πληροφορίες μιλάνε ότι θα γίνει ξεκίνημα με την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου του Αντώνη Βούζα και θα ακολουθήσει ο Νίκος Καρανίκας. Επίσης στόχος είναι να κλεισθούν τα ταλέντα του νομού που θα είναι εκπαιδευόμενοι ποδοσφαιριστές δηλαδή ποδοσφαιριστές που θα μπορούν κάθε χρονική στιγμή να γίνουν επαγγελματίες. Και η πρώτη απάντηση αναμένεται από την Ελασσόνα για τους Γούπο και Χάμο...  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass