Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΕΙΔΕ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Εκπληκτικός Λατίνος σέντερ...

* ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2010 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:59
Στην Ισπανία βρέθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας και κυριολεκτικά στον αγώνα που παρακολούθησε το περασμένο Σάββατο σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη Λαρισινή ΠΑΕ ξετρελάθηκε με σέντερ φορ που προέρχεται από Λατινική Αμερική και κυριολεκτικά στον συγκεκριμένο παιχνίδι εντυπωσίασε.
Ο παίκτης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, είναι περίπου τριάντα χρονών και έχει παίξει σε δυνατά πρωταθλήματα σε ευρωπαϊκές χώρες και βέβαια και στη Λατινική Αμερική.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει σπουδαία προσόντα και το πιο βασικό είναι ότι «μυρίζει» δίχτυα καθώς όπου και αν έπαιξε είχε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στα τέρματα.
Η μεταγραφή του δεν είναι εύκολη υπόθεση και γι’ αυτό υπάρχει «πέπλο μυστηρίου» από την ΠΑΕ ΑΕΛ ενώ δεν αποκλείεται η παρουσία του Πηλαδάκη στο Παρίσι να έχει σχέση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.
Στόχος λένε οι πληροφορίες είναι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή μέσα στη βδομάδα και να αποτελέσει μετά τον Ταυλαρίδη μια ακόμα εντυπωσιακή απόκτηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Παράλληλα ο Παπακώστας είδε και έναν ακόμα Λατινοαμερικάνο κεντρικό χαφ που στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχε καλή απόδοση και μάλλον δύσκολα θα εισηγηθεί την απόκτησή του. Ο κεντρικός χαφ είναι άνω των 30 ετών και έχει εμπειρία που θα είναι χρήσιμη στην ομάδα.
Η ουσία είναι ότι εντοπίστηκε σέντερ φορ προδιαγραφών που θέλει η ομάδα ενώ ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να παίξει και περιφερειακός επιθετικός.
ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ-ΜΕΤΙΝ
Στάσιμα είναι τα θέματα της ανανέωσης της συνεργασίας του Τουμέρ Μετίν και του Νίκου Νταμπίζα καθώς οι δύο παίκτες δεν απάντησαν στην προσφορά της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ο Μετίν πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται στην Αμερική για επιχειρηματικές δραστηριότητες και ο ίδιος λένε κάποιοι από το περιβάλλον του ότι αν δεν συμφωνήσει με την ΑΕΛ σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο παρότι με τη μέχρι τώρα παρουσία του αποδεικνύεται ότι είναι πολύ σημαντικός για κάθε πρωτάθλημα που αγωνίζεται.
Για τον Νταμπίζα η ΠΑΕ ΑΕΛ του έδωσε τα ίδια χρήματα με πέρυσι αλλά ο παίκτης θέλει μια μικρή αύξηση. Και οι δύο πλευρές έχουν θέληση να τα βρούνε..
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Η επαγγελματοποίηση του Αντώνη Βούζα από την ομάδα νέων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες από την ΠΑΕ ΑΕΛ.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass