ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ REGION’S CUP ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στη Λεωφόρο της... Ευρώπης

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ (20.30)

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2010 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:57
Στη λεωφόρο της Ευρώπης μέσω της... Λεωφόρου Αλεξάνδρας θέλει να βρεθεί η Μικτή ομάδα Region΄s Cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας. Η λαρισινή ομάδα (συμμετέχουν παίκτες 20-40 ετών χωρίς να έχουν παίξει ποτέ επαγγελματικά) αντιμετωπίζει αύριο Παρασκευή στις 20.30 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», την αντίστοιχη της Φθιώτιδας, για τον τελικό του Κυπέλλου UEFA Region΄s Cup.
Αν κερδίσει η Λάρισα θα πάρει μέρος στην ενδιάμεση φάση (Intermediate Round) του 7ου UEFA Region΄s Cup 2010-11 και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο, στον οποίο θα συμμετάσχουν, εκτός της Λάρισας, ομάδες από τη Μάλτα, τη Γερμανία και την Ισπανία. Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνεται η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία (σύνολο ομίλων 8).
Αξίζει να τονίσουμε πως η ενδιάμεση αυτή φάση θα πραγματοποιηθεί σε μια χώρα εκ των Μάλτα, Γερμανία και Ισπανία.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
Η Λάρισα αν καταφέρει και προκριθεί δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα πετύχει κάτι τέτοιο. Έχει ξαναπαίξει σε τελική φάση της ίδιας διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια. Το 2008 η Μικτή ομάδα της ΕΠΣΛ Region’s Cup είχε παίξει στη Ρωσία και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.
Βέβαια τότε είχε πάει με κλήρωση ενώ φέτος τα πράγματα διαφέρουν λιγάκι. Η Λάρισα έχει φτάσει στον τελικό αποκλείοντας αρχικά την Εύβοια (την κέρδισε με σκορ 2-0 στη Λαμία) και στη συνέχεια τη Μεσσηνία (την κέρδισε με σκορ 4-1 στην Εύβοια).
Από την άλλη μεριά η Φθιώτιδα έχει αντιμετωπίσει έως τώρα τη Ζάκυνθο την οποία και νίκησε με σκορ 4-2.
ΗΛΙΑΣ ΣΕΛΙΩΝΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΒΟΡΙ»
Προπονητής της λαρισινής ομάδας είναι ο Ηλίας Σελιώνης που για την αυριανή αναμέτρηση δήλωσε στην «Ε» τα παρακάτω: «Σε ένα τέτοιου είδους ματς δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Είναι ένας τελικός και ως τέτοιον θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Θα παίξει ρόλο η ψυχολογία μας και οι αντοχές μας. Θέλουμε να έχουμε καλή φυσική κατάσταση στον αυριανό αγώνα».
Σχετικά με τον αντίπαλο μας είπε: «Μέχρι στιγμής έχουν δείξει καλά στοιχεία και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τον αντιμετωπίσουμε. Ελπίζουμε να εξουδετερώσουμε τα δυνατά του σημεία».
Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Χθες η Λάρισα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση γι’ αυτό το σημαντικό ματς και ο τεχνικός είδε τις λεπτομέρειες που ήθελε να εξετάσει. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα αύριο, Παρασκευή το πρωί (09.00) από τα γραφεία της ΕΠΣΛ που βρίσκονται στην οδό Ανδριανού.
Ο Ηλίας Σελιώνης θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής παίκτες: Αγγελακόπουλος Αγγ. (Δήμητρα Γιάνν.), Βαΐτσης Ιωάννης (Οικ. Τσαριτσάνης), Βεργος Ευάγγ. (Α.Ε. Δήμου Νίκαιας), Κακαβίτσης Γεώργ. (Αμπελωνιακός), Καπετάνος Αριστ. (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Κολοβός Κων. (Οικ. Τσαριτσάνης), Κυριάκος Μιχ. (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Λιούσκας Αθαν. (Τύρναβος 2005), Μαλάκος Ζήσης (Δωτιέας Αγιάς), Μιγδάνης Δημ. (Οικ. Τσαριτσάνης), Μουργκας Ιωάνν. (Αμπελωνιακός), Μπακαρτζής Πασχ. (ΑΕΔ Νίκαιας), Μπίμπα Γιάννης (Απόλλωνας Λάρισας), Νάνος Χρήστος (Π.Σ. Ελασσόνας), Νάτσας Αποστ. (Απόλλωνας Λάρισας), Νικούλι Άλκης (Οικ. Τσαριτσάνης), Παυλόπουλος Αριστ. (Αετός Μακρυχωρίου), Τριανταφυλλόπουλος Αθ. (ΑΕΔ Νίκαιας), Χατζηλιάδης Χρ. (Δήμητρα Γιάννουλης), Χατζής Κων, (Δόξα Αργυροπουλίου).
* Αρχηγός αποστολής θα είναι ο διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Βλάγκας.
* Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Καλογερόπουλος με βοηθούς τους κ. Ντάλλα και Ταρανά. τέταρτος θα είναι ο κ. Κοσικίδης. Όλοι τους από το σύνδεσμο της Αθήνας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass