ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ

Ανανέωσε ο Κώστας Γρηγορίου στον Τύρναβο

* ΚΟΚΚΙΝΟΣ: «Ευχαριστώ όλους και φεύγω σαν φίλος»

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2010 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:57
Τη συνεργασία του με την ομάδα του Τυρνάβου 2005 ανανέωσε χθες το μεσημέρι ο 27χρονος Αμπελωνίτης ποδοσφαιριστής, Κώστας Γρηγορίου.
Ο έμπειρος μέσος συναντήθηκε το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Μπρέζα και μέσα σε λίγα λεπτά οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια, καθώς υπήρχε απόλυτη ταύτιση απόψεων.
Άλλωστε ο Γρηγορίου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και βοήθησε σημαντικά στο να γίνει το όνειρο της ανόδου, πραγματικότητα.
Και βέβαια στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γρηγορίου είχε δεχθεί πολύ καλές προτάσεις και από άλλες ομάδες, όμως απάντησε αρνητικά και προτίμησε να συνεχίσει στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου, καθώς υφίσταται και συναισθηματικό δέσιμο, μετά τα δυο χρόνια μεγάλης προσφοράς που έχει.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση του προέδρου με ποδοσφαιριστές από την περυσινή περίοδο, που τους θέλει η ομάδα για να παραμείνουν και τη νέα σεζόν.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Εν τω μεταξύ, ο 25χρονος επιθετικός Γιάννης Κόκκινος που αποχώρησε από την ομάδα, με χθεσινή του δήλωση επισημαίνει τα εξής: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Τυρνάβου, τον προπονητή μου Μιχάλη Ζιώγα και τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες μου και βέβαια τον υπέροχο κόσμο της ομάδας.
Φεύγω σαν φίλος, πέρασα τρία υπέροχα χρόνια με πολλές χαρές και μεγάλες συγκινήσεις. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Γ΄ Εθνική και να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει. Μακάρι τα επόμενα χρόνια να συνεργασθούμε και πάλι».
* Από πληροφορίες που έχουμε, για τον Γιάννη Κόκκινο ενδιαφέρθηκαν τόσο ο Α.Σ. Πυργετού, όσο και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass