ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΥΖΕΝ

Βρέθηκε σέντερ φορ

* ΚΑΙ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2010 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:57
Η πρώτη μεταγραφή της Α.Ε.Λ. ήταν ο σέντερ μπακ Στάθης Ταυλαρίδης και οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει έτοιμη και η δεύτερη μεταγραφή και αυτή αφορά σέντερ φορ και για να ακριβολογούμε τον αντικαταστάτη του Ντανιέλ Κουζέν.
Ο συγκεκριμένος παίκτης έχε εντοπισθεί, η Α.Ε.Λ. του έκανε πρόταση για συνεργασία και ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να απαντήσει αργότερα καθώς οι ελεύθεροι παίκτες ή οι παίκτες που θέλουν να λύσουν τη συνεργασία με το σύλλογο τους θέλουν να έχουν πολλά χρονικά περιθώρια διαπραγμάτευσης.
Για να επισπευσθεί η μεταγραφή, ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης θα μεταβεί στη χώρα του παίκτη να συζητήσει μαζί του και να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Α.Ε.Λ. Ο πρόεδρος διακρίνεται για τις ικανότητες να πείθει παίκτες (συνέβη και με τον Ταλαυρίδη, που έκλεισε μέσα από τα «χέρια» του Π.Α.Ο.Κ. και της Α.Ε.Κ).
Μέχρι τώρα αποκλείστηκε ο πρόεδρος να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν διευκρίνισε σε ποια χώρα πηγαίνει.
ΨΗΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ XΑΦ
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, πήρε την απόφαση να «ψηλώσει» την ομάδα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να πάρει ένα ψηλό αμυντικό χαφ (περίπου 1.90) για να έχει μεγαλύτερη δύναμη.
Πάντως, για τα ποσά που θα δώσει η Α.Ε.Λ. για το συγκεκριμένο παίκτη το ποσό που αναφέρει είναι γύρω στις 150.000 ευρώ, ενώ εκτός από τις 400.000 ευρώ που θα δοθούν για σέντερ φορ, υπολογίζεται και ένα ποσό 200.000 ευρώ για αριστερό χαφ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass