ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η Α.Ε.Λ.

«Δίχτυα» στην ντόπια αγορά

* ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΑΜΠΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2010 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:56
Ένα πράγμα που έκανε γνωστή την Α.Ε.Λ. κατά το παρελθόν ήταν το γεγονός πως έπαιζε με παίκτες από την ευρύτερη περιοχή του νομού. Το ίδιο δείχνει πως θέλει να κάνει και στο μέλλον και γι’ αυτό ξεκίνησε την ανεύρεση νεαρών παικτών με απώτερο σκοπό να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα μετά από λίγα χρόνια.
Γι’ αυτό το λόγο χθες οι «βυσσινί» προχώρησαν στην απόκτηση του 17χρονου Αποστόλη Γκαμπέτα από τον Αετό Μακρυχωρίου. Ο Γκαμπέτας - για τον οποίο ενδιαφερόταν και ο Πανιώνιος- είναι ένας ταλαντούχος αμυντικός που έπαιζε μάλιστα και στη Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ.Λ. Έχει καλές προοπτικές εξέλιξης και σε πρώτη φάση θα μπει στην ομάδα Νέων της Α.Ε.Λ.
Μάλιστα η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 προχωρώντας στην υλοποίηση του σχεδιασμού για την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής της με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας, ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον σύλλογο του Αετού Μακρυχωρίου για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αποστόλη Γκαμπέτα (αμυντικός, γεννηθείς το 1993). Η Α.Ε.Λ. συνεχίζει με οργάνωση και μέθοδο τη διαδικασία αξιολόγησης ποδοσφαιριστών νεαρής ηλικίας που συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στο δυναμικό της, είτε μέσα από προπονήσεις-δοκιμές επί καθημερινής βάσης, είτε μέσα από φιλικές αναμετρήσεις με συλλόγους του νομού, είτε μέσα από τη συστηματική παρακολούθηση αγώνων τοπικών συλλόγων από μέλη του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας, αλλά και των ομάδων Νέων».
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ, ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΙΖΑ - ΜΕΤΙΝ
Στα μεταγραφικά τώρα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας συνεχίζει το ψάξιμο παικτών. Προτάσεις από μάνατζερ καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία της Π.Α.Ε., ωστόσο καμία περίπτωση δεν έχει ευδοκιμήσει ακόμα. Η Α.Ε.Λ. σε πρώτη φάση κινείται για τέσσερις παίκτες. Ο ένας θα είναι επιθετικός. Ο άλλος τερματοφύλακας και δύο μέσοι. Ο ένας μέσος θα προορίζεται για αντικαταστάτης του Ηλία Κυριακίδη και ο άλλος θα παίζει στα αριστερά.
Βέβαια αν δεν υπάρξει τελική συμφωνία με τον Νίκο Νταμπίζα τότε σαφώς και η λαρισινή ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού καθώς θα δημιουργηθεί κενό. Τόσο η περίπτωση Νταμπίζα όσο και η περίπτωση Μετίν, θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις των παικτών, καθώς η ομάδα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, με συγκεκριμένες οικονομικές αποδοχές, και περιμένει τις αντιδράσεις τους.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
Στο θέμα του γηπέδου αυτήν την περίοδο υπάρχει ένα δύσκολο κομμάτι που λέγεται κατασκευή στεγάστρου. Αυτό γιατί όλα τα κομμάτια έρχονται από τη Θεσσαλονίκη ένα - ένα και είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, τόσο στη μεταφορά όσο και στο στήσιμο. Ωστόσο, οι άνθρωποι της κατασκευάστριας εταιρίας αισιοδοξούν πως δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass