ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

«Μπουχτίσαμε από υποσχέσεις...»

* «ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» * ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 19.000-39.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2010 3:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:52
Τα αποκαλυπτήρια του νέου γηπέδου και κυρίως της «καρδιάς» αυτού που όπως φάνηκε θα είναι οι σουίτες έγιναν χθες σε εκδήλωση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. στο ξενοδοχείο «Imperial» και τα οποία ήταν μια ευκαιρία για τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., Κωστή Πηλαδάκη, μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο να κάνει μια «κατάθεση ψυχής» με παράπονα κυρίως προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αθήνας για έλλειψη προβολής, αλλά και προς τους πολιτειακούς άρχοντες για τους οποίους είπε ότι «μπουχτίσαμε από υποσχέσεις» (μέσα στο πνεύμα των ημερών που οι πολιτικοί τείθονται σε έντονη αμφισβήτηση μετά την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα).
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια μικρή αναφορά στο Αλκαζάρ και τις στιγμές που πέρασε η Α.Ε.Λ. σ’ αυτό, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος 1988 (με τον παρευρεθέντα πρόεδρο της πρωταθλήτριας Α.Ε.Λ., Στέλιο Καντώνια, να συγκινείται), αλλά και τις εκδηλώσεις για τα δύο κύπελλα Ελλάδας το 1985 και το 2007.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της εταιρίας DIMAND που έχει την ευθύνη των μελετών και της ανάπτυξης του έργου κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος που τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος πραγματικά αισθάνεται πολύ περήφανος που σε ένα ταξίδι πέντε ετών που όλα αλλάζουν (σ.σ. με αίσθηση χιούμορ τόνισε ότι και ο ίδιος είναι πιο αδύνατος) και κυρίως όταν τα οικονομικά δεδομένα βαίνουν προς το χειρότερο καταφέρνουν να τελειώσουν ένα έργο τόσο σημαντικό όπως είναι το γήπεδο της Α.Ε.Λ.).
Ο κ. Ανδριόπουλος είπε: «Είναι ένα γήπεδο στα μέτρα σας. Όταν ο κ. Πηλαδάκης με πήρε δύο μήνες μετά την κατασκευή του Καραϊσκάκη ένα υγρό βράδυ και μου είπε το όραμά του για το γήπεδο δεν περίμενα ότι θα ολοκληρωθεί τόσο γρήγορα. Πιστεύω ότι το γήπεδο που θα αλλάξει και ψυχαγωγικά την πόλη μπορεί να κάνει τη Λάρισα να μοιάσει στη Λυών. Η Λυών με ένα γήπεδο έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για την ομάδα της και το ίδιο μπορεί να γίνει και στη Λάρισα»
Ο κ. Ανδριόπουλος πέταξε έμμεσα και το μπαλάκι για τις σουίτες πριν γίνει η επίσημη παρουσίασή τους, λέγοντας ότι η εταιρία του αγοράζει τη νούμερο 209 και ο ίδιος θεωρεί τη Λάρισα τυχερή που θα έχει το δεύτερο ελληνικό γήπεδο με σουίτες που δίνουν μεγάλη άνεση στους θεατές (προηγήθηκε το «Γ. Καραϊσκάκης»).
Τελειώνοντας, είπε ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στα μέσα του Νοεμβρίου.
Ακολούθησαν βίντεο με μεγάλες στιγμές της ομάδας για να ακολουθήσει η ομιλία του προέδρου της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. κ. Κωστή Πηλαδάκη που ξεκίνησε με μια αναφορά στην 46χρονη ιστορία της ομάδας στο Αλκαζάρ και πριν πέντε χρόνια έκανε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του γηπέδου στον ίδιο χώρο.
Στη συνέχεια είπε ότι μέσα σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή για τη χώρα ο ίδιος δίνει δουλειά σε 300 Λαρισαίους που μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο θα φθάσουν 500 κάτι που καταπολεμά την ανεργία.
«Είναι ένα έργο, είπε, που είναι το πρώτο Μεσογειακό που γίνεται καθώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει άλλο που να ξεκίνησε. Είναι ένας χώρος που έχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, δώδεκα γήπεδα τένις που όλα θα χρησιμοποιηθούν για τους Μεσογειακούς Αγώνες και ένα ψυχαγωγικό πάρκο. Θα μπορούν όλοι με ασφάλεια να φέρουν τα παιδιά τους για την ψυχαγωγία τους.
Το έργο μέχρι τώρα χρηματοδοτήθηκε από ιδιωτική τράπεζα που πίστεψε στη συγκεκριμένη επένδυση σε δύσκολη εποχή καταλαβαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντικός ο ανθρώπινος παράγοντας γιατί αυτό το έργο δίνει άλλη διάσταση στην κοινωνική ζωή της πόλης».
Ο κ. Πηλαδάκης στη συνέχεια μίλησε για την έλλειψη προβολής από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αθήνας λέγοντας: «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και πιστεύω ότι ο Τύπος έπρεπε να ασχοληθεί περισσότερο με το συγκεκριμένο έργο. Τη στιγμή που γίνονται πρωτοσέλιδο προπονητικά κέντρα άλλων ομάδων και όχι τέτοια έργα ή ακόμα δεν προβάλλονται οι μεταγραφές ομάδων της Περιφέρειας αυτό δεν είναι σωστό και υποτιμάει την προσπάθειά τους. Πιστεύω ότι τέτοια έργα πρέπει να προβάλλονται και να αποτελούν παράδειγμα. Άλλωστε η Λάρισα είναι μία ομάδα που πήρε πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και η ομάδα αποτελεί μέρος της κοινωνίας αυτής καθώς επηρεάζει την ψυχολογία της.
Κατόπιν έκανε μια επίθεση έμμεση σε πολιτικούς λέγοντας: «Έχουμε μπουχτίσει από υποσχέσεις και κάνουμε ένα έργο μόνοι μας χωρίς να μας βοηθήσει κανένας».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αγωνιστικές δυνατότητες που δίνει το γήπεδο στην ομάδα λέγοντας: «Η Α.Ε.Λ. με τέτοιο γήπεδο έχει τις δυνατότητες να σπάσει το μονοπώλιο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και σας καλώ να συμμεριστείτε το όνειρό μου. Εγώ όταν θα φύγω δεν θα πάρω μαζί μου το γήπεδο αλλά, αυτό θα μείνει στη Λάρισα και (σ.σ. άρχισε να συγκινείται) πιστεύω ότι κάτι πρέπει να αφήσουμε στα παιδιά μας, είναι αθλητικά και ψυχαγωγικά έργα. Τέτοια έργα μένουν μια ζωή και τίποτα άλλο. Πιστεύω ότι όταν φύγω κάτι θα λένε ότι άφησα στην πόλη. Η Λάρισα έχει πολιτισμό, έχει εικαστικές τέχνες και μια ομάδα που υποστηρίζουν όλοι. Και δεν νομίζω οροφή για όλους μας να είναι το ένα πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα. Μπορούμε ακόμα περισσότερα γιατί πάντα με τους φιλάθλους θα προχωρήσουμε σε νέες μεγάλες επιτυχίες».
Τέλος για το όνομα του γηπέδου ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα θα υπάρχει διαγωνισμός, στον οποίο θέλει να πάρουν μέρος μικρά παιδιά που αποτελούν τη νέα γενιά οπαδών της Α.Ε.Λ. που αυξάνεται καθώς τα περισσότερα παιδιά γίνονται Α.Ε.Λ. παρά άλλες ομάδες κάτι που αποτελεί εγγύηση για τη συνέχιση των επιτυχιών.
Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη μάρκετινγκ Δήμητρα Βασιλάκου.
«ΚΑΡΔΙΑ» ΟΙ ΣΟΥΙΤΕΣ
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα τελικά σχέδια του γηπέδου και δόθηκε μεγάλη έμφαση στις σουίτες οι οποίες θα είναι 38 τον αριθμό σε δύο ορόφους και θα κοστίζουν από 19.000-39.000 ευρώ για 12 άτομα και θα έχουν τις εξής παροχές υπηρεσιών:
Οι σουίτες θα παραδίδονται με εξοπλισμό που περιλαμβάνει επίπλωση από τον οίκο «Γ. Δελούδη», επίπεδη TV τελευταίας τεχνολογίας, Η/Υ, βεστιάριο, mini bar, W.C. και αναλώσιμα.
Οι κάτοχοι των σουιτών θα απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου ανέσεις και υπηρεσίες, όπως:
* Σετ ηλεκτρονικών κλειδιών.
* Υπηρεσίες reception κατά τις ημέρες αγώνων και εκδηλώσεων και on request για τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.
* Catering VIP εστιατορίου και service με επιπλέον χρέωση.
* Καθαριότητα, αντικατάσταση αναλωσίμων και φροντίδα του χώρου σε καθημερινή βάση.
* Παροχές Ο.Κ.Ω.
* Φύλαξη και επιτήρηση του χώρου σε 24ωρη βάση.
* Δορυφορική τηλεοπτική σύνδεση και προγράμματα.
* Internet και προσωπικό e-mail.
* Υπηρεσίες διαχείρισης του Αθλητικού Κέντρου.
* Θέσεις στάθμευσης.
* Έκπτωση στα είδη της Boutique Α.Ε.Λ. («Vissini Store»).
* Προνομιακή κράτηση εισιτηρίων στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας.
Υπήρξε μάλιστα μια φυσική σουίτα όπου πρώτοι την επισκέφτηκαν οι παίκτες και ακολούθως όσοι άλλοι ήθελαν με τους τρεις πρόεδρους των τίτλων Στέλιο Καντώνια (πρωταθλητής), Κωστή Πηλαδάκη, Κώστα Σαμαρά (κυπελλούχοι).
ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Πόπη Γερακούδη, ο νομάρχης Λουκάς Κατσαρός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, ο αντινομάρχης Χρήστος Σιδερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Σπ. Μπαρμπούτης, Χρ. Κέλλας, Μάριος Ξηρομερίτης, Κων. Σαμουρέλης, ο πρώην βουλευτής Κων. Αγοραστός, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Νομαρχίας σε θέματα περιβάλλοντος Νίκος Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Κ.Δ. Θεσσαλίας Κων. Διαμάντος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ. κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ κ. Θαν. Κοντοθανάσης, η εκδότης - διευθυντής της «Ε» Δανάη Δημητρακοπούλου, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Λ. Τάκης Παραφέστας, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας, οι παίκτες, χορηγοί και φίλαθλοι (ανάμεσά τους και ο γνωστός τραγουδιστής Φίλιππος Πλιάτσικας).
* Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση.
 
Ο Λάκης Λαζόπουλος...
Συμπτωματικά στο χώρο του ξενοδοχείου βρέθηκε και ο γνωστός Λαρισαίος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος. Ο λόγος της επίσκεψής του στη Λάρισα ήταν να δει εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. για να κάνει εκπομπή στις 13 Ιουνίου από την Λάρισα. «Αλ-Τσαντίρι» και στη Λάρισα... με γήπεδο... «πολυτελείας».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass