ΘΑ ΔΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Β’ ΓΑΛΛΙΑΣ

Στη Γαλλία πάλι ο Παπακώστας

* ΑΓΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΣΤΑΝΤ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ;

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2010 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:52
Πριν καλά-καλά προλάβει να επιστρέψει ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας από τη Γαλλία και την Ιταλία ξαναέφυγε χθες για τη Γαλλία προκειμένου να δει παίκτες από ομάδες της Β’ Γαλλίας που προτάθηκαν στην ΑΕΛ και μετά από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη έδειξε να υπάρχει ενδιαφέρον.
Οι πληροφορίες θέλουν να βλέπει τον έναν εξ αυτών αγωνιζόμενο (οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκουν στο γραφείο του μάνατζερ Ζήκου που έχει σχέσεις με το Γαλλικό ποδόσφαιρο από τη θητεία του στη Μονακό) και θα δει έναν εκ των δύο αγώνων σήμερα της Νιν με την Τουρ ή τη Σατορού κόντρα στο Στρασβούργο.
Οι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρουν ότι οι παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΛ είναι οι ίδιοι που διεκδικεί και η ΑΕΚ (είχε πάει ο μάνατζερ της αθηναϊκής ομάδας Τόνι Σαβέβσκι να τους δει) και είναι ο Τζόναθαν Αγιτέ και ο Κέβιν Κονστάντ. Ο πρώτος είναι 25 ετών επιθετικός από το Τόνγκο και έχει Γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.84 και παίζει στην επίθεση της Νιν Ολυμπίκ με 45 συμμετοχές από τον Ιανουάριο του 2009 και 14 γκολ και είναι 7 φορές διεθνής και ο δεύτερος (Κονστάντ) είναι το δεκάρι της Σατορού που είναι 23 ετών από τη Γουινέα και έχει γαλλικό διαβατήριο. Από το 2008 που αγωνίζεται στη Σατορού έχει παίξει 40 φορές και πέτυχε 10 γκολ ενώ έπαιξε και στην Τουλούζ. Ο Αγιτέ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012, ενώ ο Κονστάντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Τελευταία προπόνηση έγινε χθες για αρκετούς παίκτες της ΑΕλ(οι περισσότεροι έφυγαν για τις πατρίδες τους) υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Γκιόκα και μάλιστα στο τέλος υπήρχε και μπάρμπεκιου που απόλαυσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το επιμελήθηκε ο φροντιστής Χρήστος Τριανταφύλλου.
Οι νέοι της ΑΕΛ θα παραμείνουν για προπόνηση και θα παίξουν φιλικό την Τρίτη με τον Αμπελωνιακό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass