ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (1-0)

Κέρδος... οι πιτσιρικάδες για τον Τύρναβο 2005

* ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΠΕΣΚΟΥ (ΤΟΞΟΤΗ), ΣΥΚΙΩΤΗΣ (ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ)

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2010 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:50
Έχοντας στη σύνθεσή του τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και σχεδόν όλους τους πιτσιρικάδες της Ακαδημίας, ο Τύρναβος 2005, νίκησε χθες το απόγευμα τον Οικονόμο Τσαριτσάνης σε φιλικό παιχνίδι με 1-0.
Ήταν ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, αφού οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, σε αρκετά σημεία του μάλιστα και ιδιαίτερα θεαματικό.
Μπορεί να είχε μόνο ένα γκολ, αυτό που σημείωσε ο Κωστούλας στο 15’, είχε όμως αρκετές ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες. Χαρακτηριστικότερη αυτή του 62’ όταν ο Μπαράς, του Οικονόμου Τσαριτσάνης, σημάδεψε το δοκάρι του Τυρνάβου με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι.
Καλές ευκαιρίες έχασαν στο πρώτο ημίχρονο οι Λόζος, Γρηγορίου και Κωστούλας για τους γηπεδούχους του Τυρνάβου, ενώ στην επανάληψη απείλησαν την εστία της Τσαριτσάνης οι Πατσιωτός, Κουρούμαλος και Συκιώτης. Οι φιλοξενούμενοι του Οικονόμου, απείλησαν με τον Δάσιο και τον Νικούλη στο α’ μέρος και με τους Μπαρά και Μαντζαφούλη, στην επανάληψη.
Οι πιτσιρικάδες του Μιχάλη Ζιώγα, έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, αναγκάζοντας τον έμπειρο τεχνικό, να τους αποζημιώσει με αρκετά μπράβο στις ενέργειές τους. Αυτοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο φυτώριο του Τυρνάβου, υλοποιώντας και τον βασικό στόχο που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδας, να γίνει ο Τύρναβος 2005 το βασικό «σπίτι» όλων των ταλέντων του νομού.
Από την πλευρά του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης απέδειξε πως δίκαια κέρδισε την άνοδό του στην Δ’ Εθνική. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και με την προσθήκη κάποιον ποδοσφαιριστών θα κάνει αξιόλογη πορεία και στην κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Μιχάλης Ζιώγας δοκίμασε και δύο παίκτες, τον Ποπέσκου του Τοξότη και τον Συκιώτη του Αμπελωνιακού, που σε γενικές γραμμές άφησαν καλές εντυπώσεις.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Βαλιώτη και των δυο βοηθών του κ. Νίκζα και της κ. Κομισοπούλου.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Αθανασούλης, Σκούπρας Β., Γκαραγκούνης, Κουρδής, Ποπέσκου, Μάγγος, Γρηγορίου, Τσικούρας, Λόζος, Κωστούλας. (έπαιξαν στο β’ ημίχρονο και οι: Κιόρογλου, Κουρδής Τάσος, Κουρούμαλος, Λιούσκας, Πατσιωτός, Νάτσης, Σιάτρας, Ιωαννίδης, Κουβεντάρης, Γκαντρής, Μουσιάρης, Συκιώτης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γιολδάσης, Αϊβαλίδης, Μαντζαρούλης, Κολοβός, Βαΐτσης, Λιλολάρι, Μπλέντι, Παλαμίδας, Δάσιος, Χατζηλιόντας, Νικούλη. (έπαιξαν στο β’ ημίχρονο και οι: Κατής, Παπακωνσταντίνου, Μπαράς, Σιαφαρίκας, Φτίκας, Τζουργκάνος).
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass