ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΜΕ 4-3 ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Φιλική νίκη της μικτής Νέων ΕΠΣΛ

* ΣΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ U21

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2010 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:50
Φιλική νίκη με σκορ 4-3 πέτυχε χθες στη Γιάννουλη επί της τοπικής Δήμητρας η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ (γεννηθέντες το 1993).
Ο χθεσινός φιλικός αγώνας εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο προετοιμασίας της μικτής Νέων ΕΠΣΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς επίσης όπως επισήμανε ο τεχνικός της ΕΠΣΛ, Τάσος Μπεριτζάς, εντάσσεται στην προσπάθεια στήριξης των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ μετά τη σχετική συμφωνία που είχαν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους τα τεχνικά επιτελεία των δύο πλευρών. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας θα διεξαχθεί ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι υπό το βλέμμα του τεχνικού της ΑΕΛ, Γιάννη Παπακώστα, την Πέμπτη 20 Μαΐου στα Δένδρα μεταξύ της ομάδας Νέων U21 της ΑΕΛ (στην οποία θα ενσωματωθούν και κάποιοι επαγγελματίες νεαροί σε ηλικία) και της ομάδας Νέων ΕΠΣΛ που μετείχε στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή αναμέτρηση η ομάδα της ΕΠΣΛ πήρε ένα προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη στα γκολ των Παπαϊωάννου στο 10’, Αρβανίτη στο 18’ και Τόλιου στο 30’, ενώ στο 43’ ο Λαζάρου μείωσε σε 3-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55’ ο Χαραμής πέτυχε το 3-2, ενώ ο Αρβανίτης στο 66’ ανέβασε το δείκτη του σκορ για τους Νέους της ΕΠΣΛ σε 4-2. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 76’ ο Τάσιος.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Δαούλας, Μήτσιου, Σπυρόπουλος, Χατζηλιάδης, Αγγελακόπουλος, Μανάκας, Σαϊτης, Λαζάρου, Χατζηγρηγορίου, Τάσιος, Ντίστας (Γιάννης, Καρασίμος, Χαραμής, Νεστορίδης, Λάτσος, Κουρούτσαλης, Κουτσογιάννης).
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ (γεν. 1993): Μητσόπουλος, Γράμψας, Καλογερόπουλος, Γεωργίου, Γκαλίτσιος, Χάμος, Αλεξόπουλος, Γκαμπέτας, Αρβανίτης, Τόλιος, Παπαϊωάννου (Μερτζανίδης, Τσούλης Κολοβός Κατσής, Χαλβατζάρας Λόλας Περήφανος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass