Ο ΝΟΛ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΠΟΛΟ

Κόντρα σε… μεγαθήριο

* ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ * ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ (17.00) * ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ «Ε»: «ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2010 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:49
Με μια ομάδα που φέτος δεν έχει γνωρίσει την ήττα ακόμα θα τεθεί αντιμέτωπος ο ΝΟΛ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας για την 21η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής πόλο υποδέχεται στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ τον Ολυμπιακό που ουσιαστικά αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως και του κυπέλλου. Το ματς, που θα ξεκινήσει στις 17.00, έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο ΝΟΛ είναι αυτός που παλεύει να μπει στην πρώτη εξάδα και αυτόματα στη διαδικασία των πλέι οφ.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Μίρο Τρούμπιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Βέβαια από την τελευταία αγωνιστική που έπαιξαν στην έδρα της Βουλιαγμένης πέρασε αρκετό διάστημα και το ερώτημα όλων θα είναι το πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες. Υπήρξαν προπονήσεις καθημερινές αλλά η αποχή από τη δράση ίσως επηρεάσει την απόδοση.
Η «Ε» ζήτησε την άποψη ενός έμπειρου παίκτη για το σημερινό ματς, του Γιώργου Χατζηδάκη. Ο φουνταριστός των νεοφώτιστων μας είπε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι η πιο δυνατή στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Ειδικά αυτό το διάστημα βρίσκεται στο κορυφαίο στάδιο της προετοιμασίας της αφού μπαίνει στην τελική ευθεία για την κατάκτηση των δύο τίτλων».
* Τι μπορεί να ζητάει ο ΝΟΛ από αυτό το παιχνίδι;
- Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Δεν θα παραδοθούμε εύκολα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο. Άλλωστε περιμένουμε και τόσο κόσμο στο κλειστό και θέλουμε να μην τον δυσαρεστήσουμε.
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ
Μετά από διακοπή περίπου 40 ημερών, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, επαναρχίζει η Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις τρεις ομάδες που θα ακολουθήσουν τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Πλεονέκτημα έχει η Βουλιαγμένη, η οποία αντιμετωπίζει στο Ιλίσιο τον ουσιαστικά υποβιβασμένο Ποσειδώνα και με νίκη «καπαρώνει» θέση στην πρώτη εξάδα.
Το μεγάλο ματς της 21ης ημέρας γίνεται στο Παλαιό Φάληρο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, του οποίου υπερτερεί κατά ένα βαθμό. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη, που για τους γηπεδούχους μάλιστα θα σημαίνει -εκτός απροόπτου- εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για τα πλέι οφ. Σε ό,τι αφορά στις δύο επαρχιακές ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία, έχουν δύσκολο έργο απέναντι στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, ο ΝΟ Πατρών φιλοξενεί τον Πανιώνιο και χρειάζεται νίκη για να ελπίζει. Στα άλλα δύο παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη ΝΕ Πατρών και με νίκη «σφραγίζει» την τρίτη θέση, ενώ η Χίος φιλοξενεί τα ήδη υποβιβασμένα Χανιά. Οι έξι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης, στις 5μ.μ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ιωνικό 17.00 Χίος-Χανιά (Βασιλείου, Σπανούδης)
«Αντ. Πεπανός» 17.00 ΝΟ Πατρών-Πανιώνιος (Μπιράκης, Μπουδραμής)
Ποσειδώνιο 17.00 ΠΑΟΚ-ΝΕ Πατρών (Σταυρόπουλος, Αχλαδιώτης)
Παλαιού Φαλήρου 17.00 Παλ. Φάληρο-Παναθηναϊκός (Σκαλοχωρίτης, Σταυρίδης)
Ιλίσιο 17.00 Ποσειδών Ιλ.-Βουλιαγμένη (Κουρέτας, Κυράνης)
Λάρισας 17.00 Λάρισα-Ολυμπιακός (Αδαμάσογλου, Κουρτίδης)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες)
 1. Ολυμπιακός                 234-91   40
 2. Πανιώνιος     197-137                34
 3. ΠΑΟΚ              163-162                 24
 4. Βουλιαγμένη                157-135                21
 5. Παλαιό Φάληρο          161-143                20
 6. Παναθηναϊκός            180-176                 19
-----------------------------------
 . Λάρισα             150-173                 19
 8. ΝΟ Πατρών 156-164                 18
 9. Χίος 139-174                 15
10. ΝΕ Πατρών 145-193                 12
-----------------------------------
11. Ποσειδώνας Ιλ.           115-198                10
12. Χανιά             132-183                 8
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass