ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΛ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Με λίγες ελπίδες για την Α1

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2010 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:49
Στη μάχη της ανόδου για την Α1 Εθνική κατηγορία ρίχνονται από σήμερα το βράδυ οι πολίστριες του ΝΟΛ. Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας θα διεκδικήσει μέσα από τρεις αγώνες την άνοδο στην κορυφαία συλλογική κατηγορία της χώρας. Σήμερα λοιπόν στην Ιτέα αρχίζουν τα πλέι οφ ανόδου από την Α2 Εθνική και στη διαδικασία αυτή συμμετέχουν 4 ομάδες. Η Ιτέα, η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ και το Ρέθυμνο. Όλοι θα παίξουν μεταξύ τους και ο πρώτος του σχετικού βαθμολογικού πίνακα θα πάρει το εισιτήριο ανόδου.
Βέβαια οι ελπίδες της λαρισινής ομάδας για άνοδο είναι περιορισμένες καθώς δεν υπάρχει εμπειρία. Αυτό το γνωρίζει καλά και ο προπονητής της, Ηλίας Λέτσιος, που αντικατέστησε πρόσφατα τον Κώστα Γαλανόπουλο. Μιλώντας για τα πλέι οφ μας είπε: «Σαφώς και γνωρίζουμε τις δυσκολίες των αγώνων. Ξέρουμε πως η Ιτέα θα παίζει στην έδρα της και θα έχει μεγάλο αβαντάζ για την πρωτιά. Ωστόσο δεν το βάζουμε κάτω. Θα πάμε να παλέψουμε και ό,τι βγει. Αν έρθει και η επιτυχία δεν θα πούμε όχι. Ωστόσο ξέρουμε πως έχουμε λίγες πιιθανότητες. Έστω όμως και που φτάσαμε μέχρι εδώ είναι επιτυχία».
Η αποστολή της λαρισινής ομάδας που θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι από τη Λάρισα απαρτίζεται από τις εξής κοπέλες: Παπαχρήστου Λαμπρινή, Πατούνα Αναστασία, Καρυώτη Σοφία, Πάτερου Χρυσάνθη, Ράχη Θεοδώρα, Βύσια Γιαννούλα, Κουρούτσαλη Μαρία, Σίστου Σοφία, Ψούνη Σταυρούλα, Κουρέτα Αναστασία, Κωνσταντινίδη Ελένη, Κούκου Αικατερίνη, Τουλουμτζίδου Ιωάννα, Χέδα Ελένη, Σεβδαλή Αθανασία και Κολτσίδα Αθηνά.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
20.30 ΝΟ Ιτέας – ΝΟ Ρέθυμνου
21.30 ΠΑΟΚ – ΝΟ Λάρισας
ΑΥΡΙΟ
09.30 ΠΑΟΚ – ΝΟ Ρέθυμνου
10.30 ΝΟ Ιτέας – ΝΟ Λάρισας
16.30 ΝΟ Ρέθυμνου – ΝΟ Λάρισας
17.30 ΠΑΟΚ – ΝΟ Ιτέας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass