ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (1-1)

Φιλικό για...νέους παίκτες

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΜΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2010 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:49
ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε») - Του Γιάννη Μουκίδη
Ισόπαλες αναδείχθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ελασσόνας Α.Ε.Λ. και Π.Σ. Ελασσόνας, σε έναν ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα, που κατά διαστήματα θύμιζε επίσημο αγώνα, με δυνατές μονομαχίες και αρκετές φάσεις και στις δυο εστίες.
Σίγουρα, οι δυο προπονητές κ. Παπακώστας και Αλεξούλης είχαν την ευκαιρία να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές τους, και να βγάλουν τα δικά τους, χρήσιμα για τη συνέχεια, συμπεράσματα.
Το ματς, παρά το φιλικό του χαρακτήρα, είχε ενδιαφέρον ως το τελευταίο του λεπτό, ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, κυρίως από την πλευρά της Λάρισας.
Προηγήθηκε η Λάρισα στο 21΄ με μακρινό ωραίο σουτ του Μπαλή, ενώ ισοφάρισε στο 60΄ η Ελασσόνα με ευθύβολο υπέροχο σουτ του Σωτ. Χάμου.
Ευκαιρίες για γκολ έχασε η Α.Ε.Λ. με τους Αμπουχατζίρα (5΄ σουτ άουτ, 20΄ σουτ που απέκρουσε ο Νούσιας, 62΄ σουτ που απέκρουσε στη γραμμή ο Τσιτσιούμης), Σίμιτς (43΄ σουτ και απόκρουση Νούσια ), Πούρι (44΄ σουτ και απόκρουση Νούσια, 58΄ σουτ και μπλοκάρισμα σωτήριο από τον Γούπο), Σιατραβάνη (87΄σουτ και απόκρουση Γούπου), Μπαλή (88΄ σουτ και δοκάρι).
Η Ελασσόνα έχασε ευκαιρίες με τους Σουγλή (35΄ σουτ εξ επαφής και απόκρουση Μέντελ), Φλώρο (37΄ σουτ μόλις άουτ).
Να σημειωθεί η πολύ καλή απόδοση του Ελασσονίτη τερματοφύλακα Γούπου (χρησιμοποιήθηκε στο β΄ ημίχρονο), που καταχειροκροτήθηκε για τις αποκρούσεις του, απέναντι στους επιθετικούς της Λάρισας.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού αγώνα δοκίμασε για μια ακόμα φορά τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Φίλιπ Μέντελ και τον 18χρονο επιθετικό Ρέτζα από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.
Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Βαλιώτης, Σάρρος, Κεραμίδας.
Οι συνθέσεις:
ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Αλεξούλης): Νούσιας, Βάλλας, Τσιουτσιούμης, Φλώρος, Φώλλας, Χάμος, Πούτας, Παγκαρλιώτας, Αναστασιάδης, Καπρινιώτης, Πρακατές.
Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Γούπος, Αρσένης, Ταχτιντής, Κοντοδήμος, Σουγλής, Γεωργούλας, Μολλάς, Αλεξούλης, Γκαμπέτας, Μπαρλαγιάννης.
ΑΕΛ(Παπακώστας): Μέντελ (46΄Μπαταβάνης / 76’ Πρίφτι), Κολοβέτσιος, Τριποτσέρης (76’ Μπουρουζίκας), Κατσιαρός (76’ Λούγκος), Καρανίκας (46’ Χολέβας), Μπαλής, Ρέτζας (62’ Ελευθεριάδης), Βούζας, Σίμιτς (46’ Σιατραβάνης), Αμπουχατζίρα (62’ Μπανούσης), Πούρι.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass