Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Βραβεύει παίκτες και παράγοντες της Α.Ε.Λ.

* ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2010 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:49
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Παίκτες και παράγοντες της Α.Ε.Λ. θα βραβεύσει η διοίκηση του Τυρνάβου 2005, την ερχόμενη Κυριακή στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο της πόλης στη φιέστα ανόδου.
Συγκεκριμένα, θα βραβευθούν δυο... δικά της παιδιά, ο Ζήσης Ζιάγκας που αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Α.Ε.Τ. και ο νεαρός Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος από πέρυσι είναι στο δυναμικό των «βυσσινί» και φυσικά το μέλλον του ανήκει.
Από κει και πέρα, πρόθεση της διοίκησης του Τυρνάβου ήταν να τιμήσει και τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Κώστα Πηλαδάκη (σ.σ. σήμερα θα προσπαθήσει ο πρόεδρος του Τυρνάβου Βασίλης Μπρέζας να επικοινωνήσει μαζί του), ο οποίος όμως βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους και θα επιστρέψει την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη, στην Ελλάδα.
Πληροφορηθείς πάντως ο κ. Πηλαδάκης την πρόθεση της τυρναβίτικης διοίκησης χάρηκε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει πολύ καλό πνεύμα συνεργασίας με την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία και αυτό θα είναι προς όφελος όχι μόνο των δυο, αλλά και του λαρισινού ποδοσφαίρου γενικότερα.
Επίσης, προγραμματίζεται να βραβευθεί και ο αρχηγός της Α.Ε.Λ. Νίκος Νταμπίζας, για την προσφορά του στη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τέλος, οι διοικούντες ετοιμάζουν και χάπενινγκ για τους φιλάθλους, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας.
Μετά το φιλικό παιχνίδι, ο δήμαρχος Τυρνάβου Χρήστος Κιτσίδης θα δεξιωθεί τις δυο ομάδες σε οικογενειακή ταβέρνα της πόλης.
* Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι συζητήσεις των ανθρώπων της διοίκησης του Τυρνάβου με νομικούς, για το εάν θα μετατραπεί η ομάδα σε ΤΑΠ ή Π.Α.Ε. και αυτό υπολογίζεται να γίνει σε ένα μήνα περίπου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass