ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (17:00)

Γκολ και θέαμα αναμένεται στον Πυργετό

* Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ * ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2010 23:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:48
Με τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο στις 5 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και στον 4ο όμιλο όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον, η ομάδα που θα έχει το πιο δύσκολο έργο είναι ο Απόλλωνας.
Αγωνίζεται στο Μουζάκι με την ομώνυμη ομάδα και το ζητούμενο είναι να μην χάσει, ώστε στα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος να πετύχει το στόχο της παραμονής.
Αύριο διεξάγεται και το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Α.Σ. Πυργετού και την Π.Σ. Ελασσόνας, ενώ ο πρωτοπόρος Τύρναβος 2005 χωρίς άγχος-καθώς εξασφάλισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική – αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Μετέωρα.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα από τους τέσσερις λαρισινούς εκπροσώπους, έχουν ως εξής:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Με πολλά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί αύριο στην Καλαμπάκα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θέλει να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό του, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή φετινή του πορεία.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με το συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο θα χρησιμοποιήσουν νέα παιδιά στη βασική ενδεκάδα, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες και να δείξουν μέρος των δυνατοτήτων τους.
’Άλλωστε δεν υπάρχει άγχος μετά την οριστικοποίηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική και μπορούν να παίξουν ελεύθερα, προσπαθώντας για μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία.
Με την πρωταθλήτρια ομάδα του Τυρνάβου δεν θα αγωνισtούν οι τραυματίες Τσορμπατζίδης, Καββαδίας, ο τιμωρημένος Σιάτρας (συμπλήρωσε επτά κίτρινες), ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Γρηγορίου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
 Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Έχοντας πολύ καλή ψυχολογία μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Καρδίτσα επί του Α.Ο.Κ. με 2-0, ο Πυργετός θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι την Π.Σ. Ελασσόνας και θα επιδιώξει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.
Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου θέλει να τερματίσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο όμιλο και επιδίωξή της είναι να πάρει τους τρείς βαθμούς τόσο στην αυριανή αναμέτρηση, όσο και στα δυο τελευταία παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, με Καστράκι (εντός) και Α.Ε. Διμηνίου (εντός έδρας), αντίστοιχα.
Ο Φώτης Μπουμπουγιατζής με τον Βαγγέλη Τσώτσα δεν μπορούν να υπολογίζουν μόνο στον τραυματία Χρήστο Πότση, ενώ και ο Κώστας Μπαντάς που από την περασμένη Τετάρτη μπήκε στο πρόγραμμα, μάλλον δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί και δεν θα ρισκάρει πιθανότατα η τεχνική ηγεσία την συμμετοχή του, καθώς δεν είναι 100% έτοιμος.
Επανέρχεται ο Αποστόλης Πολύζος, που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών (επτά κίτρινες) και είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ.
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Χωρίς προβλήματα και με ξεκούραστους τους παίκτες της αφού δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή η Ελασσόνα (σ.σ. κέρδισε άνευ αγώνα την Ιτέα με 3-0), θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση στον Πυργετό και να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Και σε αυτή την αναμέτρηση αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσσφαιστές και ενδεχομένως να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί.
Αυτοί που θα επιλεγούν για την αρχική ενδεκάδα θα χαρούν το παιχνίδι, αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ή σκοπιμότητες και όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Σε ένα γνωστό του περιβάλλον θα βρεθεί ο τεχνικός της ελασσονίτικης ομάδας Γιάννης Αλεξούλης, που εργάστηκε για 1,5 μήνα στην ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου και με δηλωσή του, επισήμανε τα εξής: «Υπάρχει σεβασμός στους ανθρώπους της διοίκησης και στο κόσμο του Πυργετού, που αγαπάνε την ομάδα και αποχώρησα με τις καλύτερες αναμνήσεις».
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ
Τους κόπους όλης της χρονιάς ουσιαστικά παίζει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα προσπαθήσει πάση θυσία να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μουζάκι της Καρδίτσας.
Αναμένεται να γίνει μια σκληρή μάχη, διότι και οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους βαθμούς και το γήπεδο θα είναι γεμάτο από κόσμο.
Οι παίκτες του Απόλλωνα καλούνται να παίξουν από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δυνατά, πειθαρχημένα και να περιορίσουν στο ελάχιστο τα λάθη.
Επίσης, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν και να τις αξιοποιήσουν, όταν βρεθούν σε θέσεις βολής.
Από αγωνιστικής πλευράς, θα απουσιάσει μόνο ο Αρχοντής που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ επανέρχεται ο Κώτσιος που εξέτισε την ποινή του.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια των λαρισινών ομάδων, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Πυργετός-Π.Σ. Ελασσόνας: Βλιώρας Λ., Γούλας Ι. Γεωργίου Α. (Λάρισας), παρ. Χαϊδάς Χαράλαμπος (Φθιώτιδας).
* Μετέωρα-Τύρναβος 2005: Σταματελόπουλος Ι., Καρρά Χρ., Ράπτη Α. (Ηπείρου), παρ. Φορτούνας Λ. (Θεσσαλίας).
* Μουζάκι-Απόλλων Λ.: Συμεωνίδης Παν., Ατματζίδης Δ., Μπλέτσιου Χ. (Πιερίας), παρ.Σιούτας Κ. (Φθιώτιδας).
ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(28η αγωνιστική-17:00)
Λαμία - ΑΟ Καρδίτσας
Πυργετός - Ελασσόνα
Αστέρας Ιτέας - Καστράκι
Μετέωρα – Τύρναβος 2005
Λιανοκλάδι - Ιάσων Διμηνίου
Μουζάκι - Απόλλων Λ.
Βελούχι -Σπερχειάδα
* Ρεπό έχει η Νέα Αγχίαλος
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 27 αγώνες)
Τύρναβος 2005 42-13     58-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
---------------------------------------------------
Πυργετός            38-17     48
Α.Ο. Καρδίτσας                40-20     46
Λιανοκλάδι        43-23     45
Ελασσόνα           36-29     41
Ν. Αγχίαλος        35-28     40
Μετέωρα            35-18     37
Σπερχειάδα        32-28     36
Λαμία   33-35     35
Απόλλων Λ.        27-30     32
Βελούχι                21-36     31
---------------------------------------------------
Μουζάκι              19-26     30
Καστράκι            27-32     30
Α.Ε. Διμηνίου     21-57     14
Αστέρας Ιτέας   αποβλήθηκε
* Ν. Αγχίαλος, Λαμία και Α.Ο. Καρδίτσας δεν έκαναν το ρεπό τους στο δεύτερο γύρο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass