ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Β. ΜΠΡΕΖΑ

Ο Ζιώγας ανανέωσε με τον Τύρναβο

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2010 23:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:48
 Στα… τυφλά τα βρήκαν ο πρόεδρος του Τυρνάβου, Βασίλης Μπρέζας και ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας. Οι δύο τους μέσα σε λίγα λεπτά συμφώνησαν και για τη νέα σεζόν απόδειξη της πολύ καλής συνεργασίας που έχουν. Ο Ζιώγας, λοιπόν, θα είναι ο τεχνικός του Τυρνάβου και στη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική (το αξίζει κιόλας αφού ο ίδιος ήταν που τον επανέφερε στη συγκεκριμένη μετά από 12 ολόκληρα χρόνια). Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που συνεργάζονται οι δύο πλευρές. Πλέον το ενδιαφέρον τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού στρέφεται στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Θα γίνουν συζητήσεις τόσο με τους παλιούς παίκτες και σχετικά με τις ανανεώσεις αλλά θα υπάρξουν και βολιδοσκοπήσεις σε νέους στόχους. Η επιστροφή του Τυρνάβου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία απαιτεί και περισσότερη δουλειά σε όλους τους τομείς καθώς ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Πάντως η αισιοδοξία είναι διάχυτη σε όλους τους τομείς και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη μετά τη γρήγορη συμφωνία με τον Μιχάλη Ζιώγα.
Εν τω μεταξύ, τα γλέντια για την άνοδο δεν λένε να σταματήσουν. Ο Τύρναβος βρέθηκε στο «1000 Χείλια» όπου ήταν καλεσμένοι από τον ιδιοκτήτη (και γνωστό για τα φίλαθλά του αισθήματα προς όλες τις ομάδες του νομού), Δημήτρη Ντελή. Γι΄ αυτό το λόγο η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το πρόσωπό του.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass