ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στη μάχη για τον... τίτλο ρίχνεται η ομάδα Νέων U-17 της ΑΕΛ

* ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ (14:00)

Δημοσίευση: 30 Απρ 2010 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:47
Στη μάχη των πλέι οφ στο οικείο πρωτάθλημα της Super League, ρίχνεται σήμερα το μεσημέρι η ομάδα Νέων U-17 της ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 14:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Με νίκη οι «βυσσινί» θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου εκεί θα συναντηθούν με το νικητή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Εργοτέλη.
Μπροστά στη μεγάλη αυτή πρόκληση οι νεαροί παίκτες της ΑΕΛ είναι αποφασισμένοι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και να φέρουν την... κούπα του πρωταθλήματος, στην πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου.
Το αλογάκι αναμένεται να... καλπάσει στην Κρήτη και να δείξει ότι ταλέντα υπάρχουν στον κάμπο και μπορούν από τα τμήματα υποδομής να αναδειχθούν παίκτες, που θα μιλά για αυτούς όλη η Ελλάδα.
Η αποστολή βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο με αρχηγό αυτής έναν άνθρωπο που για πολλά χρόνια βρίσκεται κοντά στην ΑΕΛ, τον Γιώργο Ζορμπά, ο οποίος δίνει όλο του τον εαυτό προκειμένου να αναδειχθούν τα ταλέντα.
Τεχνικός στην ομάδα είναι ο Θανάσης Κουτσαφτίκης που έκανε εξαιρετική δουλειά και περιμένει στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες του να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, διότι το αξίζουν με τις πολλές θυσίες που έχουν κάνει τη φετινή σεζόν.
Στη διάθεσή του βρίσκονται, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Τάσος Παπαγιάννης, Φίλιππος Τζιόλης, Ηλίας Μερτζανίδης, Νίκος Περδίκης, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Μάρκελλος Τηλιόπουλος, Γιάννης Παπαϊωάννου, Νίκος Κουσιώρας, Φώτης Γκουντρουμπής, Αντώνης Παναγιώτου, Δημήτρης Κόμνος, Σωκράτης Ευαγγέλου, Νίκος Κρίτσας, Αποστόλης Αγγέλης, Θωμάς Τσιρογιάννης, Χρήστος Τσανάκας, Αντώνης Τσιάρας, Βασίλης Τέγος , Βάιος Κανάκης, Σωτήρης Τσένος, Αποστόλης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Παπαθανασίου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους δυο σημερινούς ημιτελικούς, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* 14:00 Ολυμπιακός-ΑΕΛ 1964 (Παγκρήτιο Στάδιο): Ζαχαριουδάκης Γ., Νικολακάκης Β., Παπαδάκης Μ. (Ηρακλείου), παρ. Δελήμπασης Κ. (Ρεθύμνου)
* 17:00 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (Παγκρήτιο Στάδιο): Μπινιχάκης Ι., Βλάσσης Ε., Παπαδοπετράκης Μ. (Λασιθίου), παρ. Κουρκούνας Α. (Χανίων)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass