ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Αλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν…

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2010 23:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:48
 Η ΑΕΛ μπορεί να έκανε την πρώτη της μεταγραφή που ήταν ο Στάθης Ταυλαρίδης και να υπάρχουν στόχοι ως φήμες ο Καρντόζο και ο… Χαριστέας αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα είναι και πόσες θέσεις θα αδειάσουν μια και απ’ ό,τι έδειξε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας δεν υπολογίζει ορισμένους ποδοσφαιριστές.
Αυτοί είναι οΙ Σκάτσελ, Φλάβιο Πίντο, Σερεμέτ, Μάλαρτζ και μάλλον ο Τουάμα που όμως για να εκκενώσουν θέσεις θα πρέπει να λύσουν το συμβόλαιό τους (πλην της περίπτωσης του Φλάβιο Πίντο που έχει συμβόλαιο) και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρούνε ομάδες ειδάλλως θα πρέπει να αποζημιωθούν με πιο πολύπλοκη την υπόθεση του Τουάμα για τον οποίο δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα και για να αγορασθεί από τη Σταντάρ Λιέγης.
Κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται όμως αναφέρουν ότι σε κάποιους παίκτες έχει σταλεί ειδοποίηση να βρούνε ομάδες αλλά το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ψάξουν εκτός Ελλάδας γιατί με την οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα μας προβλέπεται δύσκολα να βρούνε τις ίδιες οικονομικές συνθήκες με αυτές που υπήρχαν στη λαρισινή ομάδα.
Από κει και πέρα υπάρχει το «καυτό» θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων από τους Νταμπίζα, Κυριακίδη και Μετίν για τους οποίους έγιναν οι πρώτες συζητήσεις αλλά συμφωνία δεν υπάρχει. Το μόνο που σχολίαζε στέλεχος της ομάδας ήταν ότι θα γίνουν οι οικονομικές δαπάνες που προβλέπονται και όχι υπέρογκες ώστε η ομάδα να μην στερηθεί την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών.
Τα θέματα θα επιλυθούν μόλις επιστρέψει ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης από την Αμερική και αυτό θα γίνει σε δέκα περίπου μέρες και πολλά θα μάθουμε για τις προθέσεις του στην εκδήλωση της 13ης Μαΐου που θα γίνει η παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΛ και παράλληλα των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και οι σουίτες του γηπέδου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass