ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ(ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΑΡΟΥΣ) ΤΗΣ ΑΕΛ

Δεύτερη ευκαιρία από Παπακώστα

* ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Ο...ΚΟΥΖΕΝ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2010 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:47
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας μέχρι τέλη Μαΐου θέλει να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας σε μια προσπάθεια που κάνει τη νέα σεζόν να υπάρχει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους κάτι που φάνηκε και από την πρώτη μεταγραφή που είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης και προκάλεσε αίσθηση σε όλο το πανελλήνιο.
Μέχρι τώρα αν κάποιοι παίκτες δείχνουν να έχουν ανάλογο επίπεδο αυτοί είναι ο Μπλάζεκ και ο Πουρί(από τις καλές επιλογές του Ουζουνίδη) ενώ κάποιοι θα πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδό τους και το αυριανό φιλικό προσφέρεται για κάτι τέτοιο.
Το γεγονός ότι θα υπάρχουν αρκετοί απόντες(τραυματίες Μπλάζεκ, Ρομέου, Βελάσκο, Τζέσους, Βλασόπουλος, Ααράμπ, ενώ έχουν φύγει για τις πατρίδες τους οι Μετίν, Βιέρα, Κουζέν) δίνει ευκαιρία σε κάποιους να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά και να παραμείνουν, πρωτίστως, στην ομάδα στο αυριανό φιλικό παιχνίδι στις 7 μ.μ. στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών.
Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνει ότι παρελθόν θα αποτελέσουν ο Σέρεμετ, ο Μάλαρζ(παροπλισμένος από τον Ιανουάριο), ο Σκάτσελ και ο Φλάβιο Πίντο.
Εκεί που θα σταθεί ιδιαίτερα ο Παπακώστας είναι λογικά στην απόδοση των Τουάμα, Σίμιτς και Αμπουχατζίρα που φέτος η απόδοσή τους πέρασε από πολλές διακυμάνσεις ενώ είχαν και προβλήματα τραυματισμών. Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες(ειδικά ο Τουάμα) αμείβονται αρκετά καλά και θα πρέπει να έχουν υψηλό επίπεδο απόδοσης διαρκώς.
Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόδοση των νεαρών παιδιών, του Κολοβέτσιου, του Καρανίκα, του Σιατραβάνη, του Μπαλή, του Βούζα(εντυπωσίασε στο πρώτο φιλικό με τον Ατρόμητο Αθ. στο Αλκαζάρ την περασμένη Κυριακή), του Ελευθεριάδη, του Λύτρα και του Χολέβα.
Το αυριανό φιλικό λοιπόν προσφέρεται για σημαντικά συμπεράσματα.
Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΚΑΙ Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΥΖΕΝ
Στο Λας Βέγκας της Αμερικής βρίσκεται από χθες τις πρώτες πρωινές ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες τα υπερατλαντικό ταξίδι που έκανε έγινε μέσω Λονδίνου και εκεί ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης δεν αποκλείεται να είχε και τις περισσότερες σκέψεις για τον Κουζέν μια και η αγγλική Χαλ είναι η ομάδα που δεσμεύει τον παίκτη. Δεν ξέρουμε αν υπήρξε και κάποια συνάντηση για τον συγκεκριμένο παίκτη με παράγοντα της Χαλ αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής για να υπογράψει για ένα χρόνο στην ΑΕΛ θα πρέπει να πάρει 800.000 ευρώ εκτός αν υπάρξει μια μέση λύση με τα χρήματα που θα δοθούν στην αγγλική ομάδα. Το σίριαλ του Κουζέν που είναι επιθυμία του Παπακώστα να παραμείνει δεν θα τελειώσει εύκολα.
Επίσης και το σίριαλ με τον Μετίν θα έχει τα γνώριμα... επεισόδιά του με φήμες να θέλουν ενδιαφέρον για τον Τούρκο παίκτη να δείχνουν η Κέρκυρα και ο Πανιώνιος. Πάντως η ΑΕΛ έχει προτεραιότητα για τον παίκτη.
Για το θέμα του αρχηγού Νίκου Νταμπίζα το σίγουρο είναι ότι δύσκολα οι αμοιβές του θα φθάσουν σε επίπεδο που υπήρχαν την τελευταία διετία αλλά αναγνωρίζεται η μεγάλη του προσφορά ενώ για τον Κυριακίδη πληροφορίες από την πλευρά του παίκτη αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν δέχεται μείωση αποδοχών 20% που του πρότειναν. Η αλήθεια είναι ότι φέτος κάθε ευρώ θα δίνεται με προσοχή μια και άλλαξε το φορολογικό καθεστώς, υπάρχει οικονομική κρίση και δεν γνωρίζει κανένας τι χρήματα θα εισρεύσουν στην ΠΑΕ από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά.
ΜΟΔΑ ΟΙ ΣΟΥΙΤΕΣ...
Στο μεταξύ αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι πλέον για τη νέα σεζόν αυτό που συζητούν για το καινούργιο γήπεδο είναι οι σουίτες που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για κάθε...παρέα αλλά πάνω απ’ όλα θα δώσουν μια άλλη ποιότητα σε όσους τις προτιμήσουν. Οι τιμές που όπως γράψαμε θα ξεκινάνε από 18.000 ευρώ θα έχουν κλιμάκωση ανάλογα σε ποιο σημείο βρίσκονται ενώ η παροχή υπηρεσιών θα είναι υψηλή. Το σύνολο από τις σουίτες θα είναι 32 και η κεντρική σουίτα θα έχει μια ικανοποιητική τιμή. Η τιμή αφορά 12 άτομα και οι πληροφορίες θέλουν ο σχετικός τιμοκατάλογος να είναι πολύ πιο χαμηλός σε σχέση με τις σουίτες στο Καραϊσκάκη.
Θα είναι ίσως η νέα... «βυσσινί» μόδα αφού έχει γίνει θέμα σε κάθε στέκι.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας για τα νέα ταλέντα της ΑΕΛ και χθες είχε σύσκεψη με τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων κάτω των 21 , κάτω των 17 ετών αλλά και τους υπεύθυνους των μικτών.
Στο μεταξύ η ομάδα νέων κάτω των 17 αναχωρεί για το φάιναλ φορ που θα γίνει στην Κρήτη και εντύπωση προκάλεσε ότι παρότι είχε δικαίωμα να συμμετέχουν και παίκτες κάτω των 21 προτιμήθηκε η ομάδα να παραμείνει όπως κατέκτησε την πρόκριση στο φάιναλ φορ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass