Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ «Ε»

Γιώργος Σιγάλας: Δεν ξέρω για Λάρισα...

* ΘΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2010 22:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Στη Λάρισα βρέθηκε προχθές ο πρόεδρος του συλλόγου Ολυμπιονικών διακεκριμένος μπασκετμπολίστας και ολυμπιονίκης Γιώργος Σιγάλας για να παρευρεθεί στην εκδήλωση «Το άθλημα της πάλης και η παιδική παχυσαρκία», που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Μήτις».
Με τον Γιώργο Σιγάλα μιλήσαμε και όταν του ζητήσαμε τη γνώμη του για την πτώση του Λαρισινού μπάσκετ μας είπε: «Δεν ξέρω τι συνέβη, θεωρούσα ότι η συγχώνευση ήταν καλή γιατί πόλεις σαν τη Λάρισα πρέπει να έχουν μια ομάδα, αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι έφταιξε για τον υποβιβασμό και πώς μπορεί το άθλημα να ξαναπάει μπροστά».
Για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 που θα γίνουν σε Λάρισα και Βόλο τόνισε: «Πάντα οι διοργανώσεις είναι καλές αλλά αυτό που μετράει είναι τι θα μείνει στην περιοχή. Ζείτε σε μια περιοχή που είναι πλούσια και ελπίζω να μην χάσετε τον προσανατολισμό σας. Έχω εντυπωσιαστεί από την πόλη της Λάρισας και ελπίζω με τους Μεσογειακούς να γίνει ακόμα πιο ωραία».
Για το σύλλογο ολυμπιονικών είπε: «Έχουμε προβλήματα αλλά πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε. Έχω μάθει στα δύσκολα».
Ο Γιώργος Σιγάλας αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ, λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο της Λάρισας ήταν πολύ τυχερό που βρέθηκε ένας άνθρωπος, ο Κώστας Πηλαδάκης, και επένδυσε σε αυτό βοηθώντας έτσι όλη την περιοχή να απολαμβάνει πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου. Θεωρώ ότι η παρουσία του είχε μόνο οφέλη και μακάρι το παράδειγμά του να ακολουθούν και άλλοι σε άλλες ομάδες της περιφέρειας».
Σχετικά με το αν κέρδισε ο ίδιος ή όχι είπε: «Πολλές φορές οι αμοιβές των αθλητών δεν συμβαδίζουν με τη φήμη. Η φήμη έρχεται αλλά τα χρήματα μπορεί να είναι λίγα. Ομολογώ ότι τα περισσότερα χρήματα τα κέρδισα από ομάδες του εξωτερικού αλλά έχασα και άλλα από αφερεγγυότητα παραγόντων».
Ο ίδιος θα ασχοληθεί μόνο με την προπονητική ενώ όνειρό του είναι να κάνει ένα αθλητικό παιδότοπο διαφορετικό από τους άλλους.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass