ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 26η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (17:00)

Γλέντια στον Τύρναβο, αγωνία στη Φιλιππούπολη...

* ΠΑΙΖΟΥΝ: ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005-ΜΟΥΖΑΚΙ, ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. -ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ * Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2010 22:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Τα... γιορτινά του έχει φορέσει σήμερα ο Τύρναβος και οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζουν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, καθώς μετά τον αγώνα με το Μουζάκι κατά 99%, η τοπική ομάδα θα πανηγυρίσει την επιστροφή της μετά από 12 χρόνια, στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για το Τυρναβίτικο και για το λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα, που μετά τη «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου την ΑΕΛ, θα έχει έναν ακόμη εκπρόσωπο, σε επαγγελματική κατηγορία.
Πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Λάρισας στη Φιλιππούπολη, όπου κοντράρεται με τον Ατρόμητο Σπερχειάδας και μόνο εάν πάρει τους τρεις βαθμούς, θα αισθάνεται ασφαλής στην κατηγορία.
Ο Α.Σ.Πυργετού για λόγους γοήτρου θέλει να πετύχει... τρίποντο στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ., ενώ η Π.Σ.Ελασσόνας χωρίς να...ιδρώσει κερδίζει 3-0 τον Αστέρα Ιτέας, που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα από τις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Γυρίζει σελίδα σήμερα στις 5 το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος αντιμετωπίζει στο δημοτικό στάδιο της πόλης το Μουζάκι και με νικηφόρο αποτέλεσμα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και μαθηματικά, «σφραγίζει» την άνοδο.
 Πρωταθλητής αναδεικνύεται ακόμη και στην περίπτωση «στραβοπατήματος» εάν συμβεί το ίδιο και στα παιχνίδια που δίνουν ο Πυργετός και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου.
Σε κάθε περίπτωση το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου θέλει σήμερα φιέστα με νίκη και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπίζιου, συνεργάτη του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία του σωματείου: «Είναι μια μεγάλη ημέρα για την πόλη του Τυρνάβου και τους φιλάθλους της, καθώς μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους, κάνει το όνειρο πραγματικότητα.
Η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Βασίλη Μπρέζα, η στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, οι θυσίες που έκαναν οι παίκτες οι οποίοι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και η δουλειά του Μιχάλη Ζιώγα με την αρωγή τη δική μου και του Βασίλη Μπακάλη, οδηγούν την ομάδα εκεί όπου αξίζει να αγωνίζεται.
Στη σημερινή αναμέτρηση οφείλουμε να παίξουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, γιατί το Μουζάκι θέλει βαθμούς και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρώτα να κερδίσουμε και ύστερα έχουμε πολύ χρόνο για πανηγυρισμούς».
Αγωνιστικά, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τραυματίες Τσορμπατζίδης, Καββαδίας, ενώ επανέρχεται ο γκολκίπερ Κιόρογλου.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Ματς «ζωής και θανάτου» δίνει στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και θέλει πάση θυσία να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.
Μετά τη νίκη επί της Α.Ε.Διμηνίου με σκορ 1-0, οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες και για να γίνει αυτό, πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και να έχουν καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε.
Ο αντιπαλός τους θέλει και εκείνος τουλάχιστον ένα βαθμό, για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Για τον αγώνα, συνεργάτης του Νίκου Αργυρούλη στην τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Κεραμάρης, τόνισε τα εξής: «Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της αναμέτρησης και πιστεύω ότι θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια , για να κατακτήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θα κάνουν το καθήκον τους.
Καλούμε και τους Λαρισαίους φιλάθλους με την παρουσία τους στο γήπεδο, να βοηθήσουν και να δώσουν ώθηση στους παίκτες για να υλοποιήσουν τον στόχο.
Ευελπιστώ ότι έστω και δύσκολα, θα τα καταφέρουμε».
Από αγωνιστικής πλευράς, θα απουσιάσουν ο Κώτσιος που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, όπως και ο Μπόντε που είναι τραυματίας.
Στη διάθεση των Νίκου Αργυρούλη και Γιώργου Κεραμάρη θα βρίσκονται ο Σκάκος που εξέτισε την ποινή του και ο Ιωαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Ο Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Στο γήπεδο Καμινάδων με τον Α.Ο.Καρδίτσας θα αγωνισθεί ο Α.Σ.Πυργετού και θέλει για λόγους γοήτρου να κατακτήσει τη νίκη, αποδίδοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου έχει ως στόχο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να πετύχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και να δείξει μια καλή εικόνα.
Ουσιαστικά άρχισε ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και η απόδοση κάποιων παικτών θα αποτελέσει κριτήριο για το εάν θα συνεχίσουν ή όχι και του χρόνου.
Σε δηλώσεις του για τον σημερινό αγώνα ο εκ της τεχνικής ηγεσίας Φώτης Μπουμπουγιατζής, επισήμανε τα εξής: «Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και στο σημερινό, στόχο έχουμε να το κερδίσουμε.
Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για το καλύτερο και επιδίωξή μας είναι να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση, του βαθμολογικού πίνακα.
Θέλουμε τέσσερις νίκες στους αγώνες που μένουν μέχρι το τέλος και να μείνει η καλύτερη δυνατή εικόνα, για τη φετινή χρονιά».
Αγωνιστικά, ο Φώτης Μπουμπουγιατζής με τον Βαγγέλη Τσώτσα αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα καθώς δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Πολύζο που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του (επτά κίτρινες) και τους τραυματίες Μπαντά, Πότση, Κοτούμπα, Σιδηρόπουλο.
Επανέρχεται ο Παπαβασιλείου που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, όμως εάν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα ρισκάρει η τεχνική ηγεσία τη συμμετοχή του, στην σημερινή αναμέτρηση.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν 19 παίκτες και ένας θα μείνει εκτός δεκαοκτάδας.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αγώνες των λαρισινών ομάδων, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Α.Ο.Καρδίτσας-Πυργετός: Κατσικογιάννης Α., Σιόντης Α., Γιώτης Κ. (Ηπείρου), παρ.Παλάσης Π. (Θεσσαλίας)
*Τύρναβος 2005-Μουζάκι: Κομίνης Γ., Μπούσης Α., Στεφάνου Σ. (Θεσπρωτίας), παρ.Τζίκας Ι. (Μακεδονίας)
*Απόλλων Λ.-Σπερχειάδα: Θάνος Δ., Φώλιας Κ., Σιούμπουρα Μ. (Γρεβενών), παρ. Τικόζογλου Α. (Μακεδονίας)
*Π.Σ.Ελασσόνας-Αστέρας Ιτέας 3-0 α.α.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 (27η Αγωνιστική-17:00)
ΑΟ Καρδίτσας - Πυργετός
Λαμία - Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Ελασσόνα - Αστέρας Ιτέας 3-0 α.α.
Καστράκι - Λιανοκλάδι
Τύρναβος 2005- Μουζάκι
Ιάσων Διμηνίου - Βελούχι
Απόλλων Λ.- Σπερχειάδα
*Ρεπό έχουν τα Μετέωρα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 26 αγώνες)
Τύρναβος 2005         40-13 55
---------------------------------------------------
ΑΟ Καρδίτσας           40-18 46
Πυργετός        36-17 45
Λιανοκλάδι     42-21 45
Ν Αγχίαλος    33-24 40
Ελασσόνα      33-29 38
Μετέωρα        35-18 37
Σπερχειάδα    31-28 33
Απόλλων Λ.   27-29 32
Λαμία 29-33 32
Μουζάκι          19-24 30
---------------------------------------------------
Βελούχι           19-34 30
Καστράκι        25-31 27
ΑΕ Διμηνίου   19-55 13
Αστέρας Ιτέας αποβλήθηκε
*Μετέωρα, Ν. Αγχίαλος, Λαμία και Α.Ο. Καρδίτσας δεν έκαναν το ρεπό τους στο δεύτερο γύρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass