ΑΕΡΑΣ… ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΟΥΝΟ» ΤΟΥ ΝΟΛ, ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

«Περνάω καλά στη Λάρισα»

* «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ»

Δημοσίευση: 16 Απρ 2010 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Είναι ο παίκτης που έχει τις περισσότερες κερδισμένες ποινές στο Ναυτικό Όμιλο Λάρισας. Είναι ο πολίστας που δέχεται το περισσότερο… υποβρύχιο ξύλο σε κάθε πισίνα. Ο Γιώργος Χατζηδάκης αποτελεί το «βουνό» της νεοφώτιστης λαρισινής ομάδας πόλο και είναι ο ουσιαστικός λόγος της φετινής πολύ καλής πορείας. Με εμπειρία από Εθνικές Ομάδες ο φουνταριστός αθλητής αποτελεί τον παίκτη που θα ήθελε να έχει κάθε προπονητής στην ομάδα μου. Γι’ αυτό και σε χθεσινή συνομιλία που είχε με την «Ε» τον ρωτήσαμε αν θα ήθελε να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα. Μας απάντησε λοιπόν ως εξής:
«Περνάω καλά στη Λάρισα και δεν υπάρχει λόγος να φύγω προς το παρόν. Βλέπω πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα και όλα είναι ιδανικά για κάθε παίκτη. Ελπίζω να υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία μας. Έχουμε όμως άλλα πράγματα να σκεφτόμαστε τώρα».
- Όπως το ματς με τον Ολυμπιακό δηλαδή;
*Φυσικά. Αυτό σκεφτόμαστε και το επόμενο με τα Χανιά. Είναι δύο παιχνίδια στα οποία θα κυνηγήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Θα είναι σημαντική στιγμή για το σύλλογο. Το ίδιο σημαντική θα είναι και για εμάς τους παίκτες να καταφέρουμε κάτι τέτοιο με το ΝΟΛ.
-Θεωρείς πως εξαρτάται από εσάς;
*Όχι δεν εξαρτάται καθαρά από εμάς. Εξαρτάται περισσότερο από συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για κάποια νίκη αλλά όπως φαίνεται θα εξαρτηθεί από συνδυασμούς. Εκεί θα είναι κρίμα κιόλας. Να μείνουμε εκτός από κάποια τέρματα.
- Όταν ήρθες περίμενες τέτοια πορεία;
* Να σου πω την αλήθεια συνηθίζω να κοιτάω πάντα ψηλά. Να έχω πρωταγιστικές βλέψεις. Εδώ όταν ήρθα μου έλεγαν όλοι πως πάμε για την παραμονή μόνο. Εγώ όμως έβλεπα μια ομάδα που είχε δέσει και πως μπορούσε να πάει ακόμα πιο ψηλά. Έτσι και έγινε. Η χημεία μας ήταν η καλύτερη και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ακόμα και να μην μπούμε στα πλέι οφ θεωρείται πολύ μεγάλη επιτυχία η πορεία μας.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Εν τω μεταξύ από σήμερα αναμένονται όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις. Ο Μίρο Τρουμπιτς βέβαια είχε τους Έλληνες από τη Δευτέρα στην πισίνα και περίμενε χθες τους δύο ξένους Σάριτς και Γιάετς να έρθουν από τις πατρίδες τους. Χθες έφτασε και ο Χατζηδάκης στη Λάρισα καθώς απουσίαζε δικαιολογημένα στην Αθήνα.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Πλούσιες εμπειρίες απέκτησαν οι μικροί πολίστες του ΝΟΛ. Παίκτες ηλικιών 10, 11 και 12 ετών βρέθηκαν στη Βουλιαγμένη όπου πήραν μέρος σε τουρνουά. Συνολικά έδωσαν 4 παιχνίδια και επέστρεψαν ευχαριστημένοι στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας ήταν οι ίδιοι που συμμετείχαν στο εσωτερικό τουρνουά που διεξήχθη πρόσφατα στην πισίνα του Αλκαζάρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass