ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (19:00)

Αξίζουν το χειροκρότημα οι παίκτες της ΑΕΛ

* ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2010 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Πέφτει η αυλαία αύριο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ στις 7 το απόγευμα υποδέχεται στο στάδιο Αλκαζάρ την ομάδα του Λεβαδειακού.
Οι «βυσσινί» μετά το θριαμβευτικό 3-0 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, έδωσαν τέλος στην αγωνία για την παραμονή και πλέον από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Σε μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και ατυχείς συγκυρίες, η «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου παρέμεινε στο... θρόνο της και μέσα από τα πολλά προβλήματα, βγήκε όπως φαίνεται πολύ δυνατή.
Αύριο ο κόσμος της Λάρισας καλείται να παρευρεθεί στο στάδιο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσει χωρίς άγχος το παιχνίδι και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και το εντυπωσιακό ντεμαράζ που έκαναν στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Και αξίζουν αυτό το χειροκρότημα, διότι κατάφεραν να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση που είχε περιέλθει και να την οδηγήσουν, στον δρόμο των επιτυχιών.
Τα εύσημα όμως πρέπει να αποδοθούν και στον... τιμονιέρη της ΑΕΛ τον τεχνικό ηγέτη της Γιάννη Παπακώστα, που ήρθε στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου στα δύσκολα και πιστεύοντας στην ομάδα μέσα από τη δουλειά, την πειθαρχία, την έκανε και πάλι ανταγωνιστική, αλλάζοντας άρδην την ψυχολογία και την αγωνιστική της ταυτότητα.
Τη δουλειά του κ. Παπακώστα αναγνώρισε όπως ήταν αναμενόμενο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Πηλαδάκης, ανανεώνοντας τη συνεργασία για τα δύο επόμενα χρόνια.
Στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι βέβαια που θέλουν και οι φίλαθλοι της ομάδας, διότι η ιστορία των «βυσσινί» τους θέλει να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικούν ό,τι καλύτερο μπορούν τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο Ελλάδος.
O κόσμος της ΑΕΛ είναι υπερήφανος για το καμάρι της πόλης, που μπορεί φέτος να τους «καρδιοχτύπησε» αρκετές φορές, όμως το τέλος του πρωταθλήματος τους έδωσε χαρά και ικανοποίηση, δημιουργώντας παράλληλα προσδοκίες για μια καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά, τη νέα σεζόν.
Η ΑΕΛ εάν κερδίσει αύριο τον Λεβαδειακό και έχουν απώλειες τόσο η Καβάλα όσο και ο Ηρακλής, τότε θα τερματίσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
*Αγωνιστικά, με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο των Δένδρων, συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΛ, για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Ο Ιγγλέσιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Βελάσκο που δεν θα αγωνισθεί.
Επίσης, ο Σκάτσελ ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν θα μπορέσει να παίξει ή όχι.
Στην προπόνηση ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας δοκίμασε διάφορα σχήματα και όπως φαίνεται θα δοθεί ευκαιρία σε νέα πρόσωπα και σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, καθώς η ομάδα έδινε μεγάλη μάχη για τη σωτηρία.
Λογικά θα χρησιμοποιηθούν οι Μπουκουβάλας, Σίμιτς, Σιατραβάνης, ενώ ίσως παίξει για ένα διάστημα-ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού- ο νεαρός Κολοβέτσιος.
Τέλος, λόγω του ότι βρίσκονται κοντά στο όριο των καρτών, μάλλον δεν θα ξεκινήσουν οι Βιέρα, Κατσιαρός, Ρομέου, που έχουν ο πρώτος τρεις και οι άλλοι δυο έξι κίτρινες κάρτες.
ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ(19:00)
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης NOVA
Ατρόμητος-Πανθρακικός NOVA
Ηρακλής-Ξάνθη ΣΚΑΪ
ΑΕΛ-Λεβαδειακός NOVA
Καβάλα-Πανιώνιος NOVA
Ολυμπιακός-Αρης ΝΕΤ
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης NOVA
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός NOVA
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 53-17         67 - Πρωταθλητής
2. Ολυμπιακός    45-17         61
3. ΠΑΟΚ    37-15         59
4. ΑΕΚ       41-31         50
5. Άρης      34-26         46
6. Καβάλα 30-31         38
7. Ηρακλής 35-37         37
8. ΑΕΛ       30-40         37
9. Εργοτέλης       36-37         36
10. Αστέρας Τρίπολης 29-34         36
11. Πανιώνιος     33-34         36
12. Ατρόμητος    31-35         35
13. Ξάνθη 23-34         32
14. Λεβαδειακός 29-42         31
15. ΠΑΣ Γιάννινα 26-45         28 υποβιβάζεται
16. Πανθρακικός 20-59         12 υποβιβάζεται
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass