ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΕΥΗ ΛΙΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»

«Δείξαμε «τσαμπουκά» και το πήραμε...»

* ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Α.Λ. ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2010 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Μια ανάσα βρίσκεται πλέον από την παραμονή της στην Α1 Εθνική γυναικών βόλεϊ η ομάδα της Ε.Α.Λ. μετά τη μεγαλειώδη νίκη στην έδρα του Άρη. Πλέον οι «κυανέρυθρες» απέχουν μόνο μια νίκη από τη σωτηρία και θα έχουν την ευκαιρία να την πετύχουν το Σάββατο στο κλειστό της Νέαπολης.
Μια από τις πρωταγωνίστριες της προχθεσινής επιτυχίας ήταν η λίμπερο, Εύη Λίτσιου. Η έμπειρη παίκτρια παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το γόνατό της έσφιξε τα δόντια (ευχαρίστησε τους κ. Πράππα, Αγοραστίδη και Κολοκοτρώνη) και έπαιξε: «Είχα κάκωση μηνίσκου όμως θεώρησα πως παρά τις ενοχλήσεις έπρεπε να παίξω. Ήθελα να βοηθήσω τις συμπαίκτριές μου για τη νίκη» δηλώνει στην «Ε» και συνεχίζει: «Τελικά τα καταφέραμε γιατί δείξαμε τσαμπουκά στα κρίσιμα σημεία. Έτσι είναι αυτά. Σε τέτοιου είδους ματς όποιος το θέλει περισσότερο το παίρνει. Όταν στο τάι μπρέικ ήταν το σκορ 12-12 φάνηκε πως εμείς το θέλαμε περισσότερο».
- Άλλη μια νίκη απομένει τώρα...
* Ελπίζω να τελειώνουμε αυτό το Σάββατο. Με την στήριξη του κόσμου μπορούμε να το καθαρίσουμε. Αν δείξουμε σοβαρότητα θα κερδίσουμε. Είμαστε καλύτερες από τον Άρη και το δικαιούμαστε.
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ Η Ε.Α.Λ.
Μεγάλο είναι το ζήτημα που έχει προκύψει για τις αποφάσεις της ΕΟΠΕ σχετικά με τον υποβιβασμό για τα επόμενα δύο έτη. Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία σκέφτεται από του χρόνου να μην υπάρξει υποβιβασμός ομάδας με απώτερο στόχο να γίνει οικονομία στους συλλόγους. Η επίσημη Ε.Α.Λ. συμφωνεί με αυτή την τακτική καθώς όπως γίνεται κατανοητό θέλει και η ίδια να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην υποδομή της. Άλλωστε στο παρελθόν έγινε μεγάλη αυτή η ομάδα και έπαιξε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας κορίτσια από τα «σπλάχνα» της.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Εν τω μεταξύ χθες ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και το πρόγραμμα τόσο του αγώνα του Σαββάτου όσο και του επόμενου σε περίπτωση που χρειαστεί:
Σάββατο 17/4: Γήπ. Νεάπολης 19.30: Ε.Α.Λ. – Άρης (Πανούτσος, Τσαλαφούτης, παρατ. Παναγής)
Τετάρτη 21/4: Γήπ. Βασιλικών 19.00: Άρης – Ε.Α.Λ. (Μπαντιανίδης, Μιστιλιάδης, παρατ. Κάλλης).
ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ
Από την Ε.Α.Λ. χθες ανακοινώθηκαν και οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Ο αριθμός 0252 κερδίζει το πρώτο δώρο που είναι ένας Laptop και ο αριθμός 0149 κερδίζει το δεύτερο δώρο που είναι μια τηλεόραση 32 ιντσών. Οι κάτοχοι των παραπάνω αριθμών καλούνται να επικοινωνήσουν με την κ. Δήμητρα Τριανταφύλλου στο τηλέφωνο: 6972-557.177.
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Ο Π.Α.Ο. επικράτησε και στο κλειστό της Κερατέας επί της ομώνυμης ομάδας με 3-0, διπλασιάζοντας τις νίκες του επί του συλλόγου από τα Μεσόγεια. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ηρακλή Κηφισιάς και στο «Ζηρίνειο», με 3-0, συμπληρώνοντας τις δύο νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Τέλος, το ίδιο έκανε και ο Πανιώνιος που επικράτησε του Πανελλήνιου με 3-0 στη Νέα Σμύρνη, όπως και το Μαρκόπουλο επί του Ηρακλή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass