ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (7 μ.μ.)

Για το συμφέρον της η ΑΕΛ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2010 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα την Κυριακή και η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στο Αλκαζάρ τον Λεβαδειακό σε ένα παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θέλουν νίκη για να ελπίζουν στην παραμονή στην κατηγορία αλλά ακόμα και να κερδίσουν αν κάνει το ίδιο η Ξάνθη στο Καυταντζόγλειο με αντίπαλο τον Λεβαδειακό τότε του χρόνου οι Βοιωτοί θα είναι στη Β’ Εθνική.
Στην ΑΕΛ δεν ασχολούνται με τους στόχους του Λεβαδειακού αλλά με τη δική τους ομάδα στην οποία άρχισε ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και αυτό το παιχνίδι καθώς ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας που όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει και τη νέα περίοδο θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχει δει αγωνιζόμενους αλλά και άλλους που μέχρι τώρα δεν έπαιξαν καθόλου.
Επίσης με τίποτα δεν θα υπάρξει ρίσκο να ξεκινήσει τη νέα περίοδο η ομάδα, με παίκτες που είναι στο όριο καρτών όπως ο Ρομέου και ο Βιέρα και αν πάρουν μια ακόμα κίτρινη κάρτα κινδυνεύουν την ερχόμενη περίοδο να χάσουν δύο παιχνίδι (Ρομέου) ή ένα (Βιέρα) κάτι που σίγουρα θα είναι πρόβλημα στο ξεκίνημα της περιόδου.
Επίσης δεν θα υπάρξει κανένα ρίσκο στη συμμετοχή του Βελάσκο που προέρχεται από τραυματισμό και μια επιδείνωση της κατάστασης θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα.
Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε να παίζει κάτω από τα δοκάρια ο Σερεμέτ, δεξί μπακ ο Μπουκουβάλας ενώ στα αμυντικά χαφ μάλλον θα επανέλθει ο Ραντοσάβλιεβιτς.
Δεν γνωρίζουμε εάν στις προθέσεις του Παπακώστα είναι να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες όπως ο Σιατραβάνης ή ο Κολοβέτσιος.
Περισσότερα για το αρχικό σχήμα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.
Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Μπλάζεκ, Βιέρα, Βελάσκο λόγω προβλημάτων τραυματισμού και ο Τουμέρ Μετίν που απουσίαζε στην Τουρκία λόγω του θανάτου του πεθερού του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass