ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Παπακώστας: «Όλοι μαζί με νοοτροπία νικητή»

* ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Δημοσίευση: 15 Απρ 2010 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Η ΑΕΛ αγωνίζεται την Κυριακή με τον Λεβαδειακό αλλά αυτό που προέχει είναι ο σχεδιασμός της νέας περιόδου απ’ ό,τι φαίνεται από τις κινήσεις της ΠΑΕ ενώ πλέον το οικονομικό πρόβλημα και η περικοπή των επιχορηγήσεων του ΟΠΑΠ κάνουν τον πρόεδρο της λαρισινής ομάδας Κωστή Πηλαδάκη να θέλει να φύγει από το ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να σχεδιάσει με ακρίβεια τις κινήσεις μιας ομάδας.
Η πρώτη κίνηση που έκανε η ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο ήταν η αναμενόμενη και αυτή που ήθελαν όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι, η παραμονή δηλαδή στην τεχνική ηγεσία του Γιάννη Παπακώστα και μάλιστα με διετές συμβόλαιο.
Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε από την ΠΑΕ με την παρακάτω ανακοίνωση: «Με τη διασφάλιση της παραμονής της στη Super League, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 επισημοποιεί τη συμφωνία της – η οποία είχε επέλθει προφορικά προ εβδομάδων – με τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Παπακώστα, για την επέκταση της συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια. Άμεσοι συνεργάτες στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα παραμένουν ο γυμναστής, Γιάννης Γκιόκας, και ο Διονύσης Κατραμάδος, υπεύθυνος για το σκάουτινγκ των αντιπάλων ομάδων».
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ»
Μάλιστα μετά τη σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ μιλήσαμε με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Παπακώστα που μας είπε: «Με τιμάει το γεγονός ότι συνεχίζω τη συνεργασία με την οικογένεια της ΑΕΛ και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Πηλαδάκη, τους συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο και το ιατρικό, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους που από την πρώτη μέρα που ήρθα στήριξαν την προσπάθειά μας. Αυτό που θέλω είναι ότι όπως πορευτήκαμε όλοι μαζί στα παιχνίδια, με τα οποία τελείωσε η φετινή σεζόν να κάνουμε το ίδιο και την ερχόμενη περίοδο. Όλοι μαζί με νοοτροπία νικητή, αυτό πρέπει να είναι το σύνθημά μας».
Ο τεχνικός της ομάδας για τον προϋπολογισμό και τους στόχους δεν θέλησε να πει κάτι εξειδικευμένο (σήμερα άλλωστε είναι και η συνέντευξη Τύπου στις 2 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ) αλλά αρκέστηκε στο ότι πρώτος στόχος θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα.
Περισσότερα για τον προϋπολογισμό της ομάδας θα γίνουν γνωστά προφανώς από αύριο μετά τη συνάντηση του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα στη Λάρισα.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΦΥΓΗ
Γράφαμε χθες για τις δύσκολες οικονομικά μέρες που έρχονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη διακοπή της επιχορήγησης από τον ΟΠΑΠ με αφορμή τα περιστατικά βίας στα ελληνικά γήπεδα αλλά και τις πιθανές επαναδιαπραγματεύσεις των τηλεοπτικών συμβάσεων.
Χθες σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό πανελλήνιας εμβέλειας ο πρόεδρος της ΑΕΛ τοποθετήθηκε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Συγκεκριμένα μιλώντας για τις επιχορηγήσεις του ΟΠΑΠ είπε: «Ο ΟΠΑΠ είναι ένας οργανισμός. Το φρένο που μπήκε ήταν μια πολιτική απόφαση, δεν έχει υπάρξει άλλη τέτοιους είδους. Ο ΟΠΑΠ αναγκάστηκε να τηρήσει την κατεύθυνση αυτή. Είναι οι ίδιοι άνθρωπο που στο κοινοβούλιο πριν από τρια χρόνια ψήφισαν τερτίπια για να μην τιμωρείται κανένας. Το έχουμε δει σε όλες τις δραστηριότητές μας σαν χώρα και για τον λόγο αυτό ο κόσμος έχει εξοργιστεί. Οι πράξεις τους έχουν αποδείξει ότι κινούνται βάσει ψηφοθηρίας».
Και συνέχισε με αιχμή κατά της Πολιτείας λέγοντας: «Δεν κατάλαβαν οι ίδιοι όταν άλλαξαν τους νόμους που μπορούσαν να θεραπεύσουν την κατάσταση και έχουν φέρει αποτελέσματα σε χώρες του εξωτερικού. Είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζω και δική μας ευθύνη; Εμείς, όμως, έχουμε δώσει και στοιχεία και ονόματα. Είδατε όμως, κάποιο αποτέλεσμα. Γιατί να τηρούνται οι νόμοι. Οι πρώτοι που καταστρατηγούν τους νόμους είναι οι ίδιοι. Έχουμε κάνει όνειρα και επενδύσεις στο χώρο και είμαι ο πρώτος που σκέφτομαι σοβαρά να σηκωθώ και να φύγω».
Τέλος για την πιθανή επαναδιαπραγμάτευση των τηλεοπτικών είπε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Υπάρχουν ρήτρες και συμβάσεις. Είναι ξεκάθαρες. Όποιος θέλει να προσβάλει μια σύμβαση πηγαίνει με τη νομική οδό. Είμαστε σε μια ελεύθερη αγορά που μπορεί ο καθένας να κινηθεί νομικά. Οι συμβάσεις είναι ξεκάθαρες».
ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Η προετοιμασία της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει στο Καρπενήσι ενώ υπάρχει σκέψη να διεξαχθούν ορισμένα φιλικά παιχνίδια στο εξωτερικό.
Για ανανεώσεις συμβολαίων πλην της περίπτωσης του Μπλάζεκ που θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς δεν έχει γίνει καμία άλλη συζήτηση. Πάντως ετοιμάζονται εκπλήξεις...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass