ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΑΡΟΙ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (6-9/4)

Θα γίνουν φίλοι... παίζοντας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2010 3:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:37
Του Κ. Γκιάστα
Φίλοι... παίζοντας θα γίνουν εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές από τις 6 ως τις 9 Απριλίου στη Λάρισα. Ο λόγος είναι το γεγονός πως για 7η συνεχή χρονιά ο Δήμος Λαρισαίων, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας και το κατάστημα αθλητικών ειδών «Καρέλιας Σπορ» διοργανώνουν τουρνουά ακαδημιών με την επωνυμία «Ας γίνουμε φίλοι παίζοντας». Δεκάδες σωματεία από την Ελλάδα και από τη Γιουγκοσλαβία (Νις) θα δώσουν το παρών.
Χθες το πρωί μάλιστα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΟΔΛ συνέντευξη Τύπου. Τοποθετούμενος αρχικά ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Οργανισμού Λάρισας κ. Τασιόπουλος είπε: «Ο ΑΟΔΛ υποστηρίζει τη διοργάνωση και παρέχει όλους τους αγωνιστικούς του χώρους. Στόχος μας είναι η άρτια διοργάνωση»
Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Καρέλιας που τόνισε: «Ξεκινήσαμε δειλά - δειλά και τώρα είμαστε το πρώτο τουρνουά στην Ευρώπη. Πολλά τα οφέλη για την πόλη. 2000 κόσμος μαζί με τους γονείς των αθλητών θα έρθουν για τέσσερις ημέρες στη Λάρισα. Ούτε στους Μεσογειακούς δεν θα έχουμε τόσα άτομα. Αποτελεί οικονομική ανάσα για ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις της πόλης μας».
ΠΕΡΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει και μια μεγάλη βοήθεια για τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει στη Λάρισα στις 13 Μαΐου μεταξύ παλαιμάχων ΑΕΛ και Θεσσαλών ποδοσφαιριστών. Στη συνέντευξη Τύπου ήταν παρούσα και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων αυτιστικών παιδιών Λάρισας κ. Φωτεινή Μπλιάτσου που σημείωσε: «Είναι μια σημαντική ενέργεια που γίνεται και ευχαριστούμε όλους όσους μας βοηθούνε. Στόχος είναι η δημιουργία ενός κέντρου ημέρας για τα αυτιστικά παιδιά. Αυτά τα παιδιά δεν πρέπει να μένουν απ έξω σε καμία περίπτωση και για κανένα θέμα».
Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ, κ. Στέλιος Νίτσας, το μέλος ΔΣ του ΑΟΔΛ, Γιώργος Ραμιώτης και ο εκπρόσωπος ενός εκ των χορηγών (Intersport), Χρήστος Μπεργελές.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Τρίτη 6 Απριλίου
11.00 Υποδοχή αποστολών (ξενοδοχείο Διόνυσος»)
16.00 Έναρξη 1ης αγωνιστικής
Τετάρτη 7 Απριλίου
9.00 - 13.00 2η Αγωνιστική
16.00 - 19.00 Προημιτελικοί
Πέμπτη 8 Απριλίου
11.00 Εκδηλώσεις (πλατεία Ταχυδρομείου)
16.00 - 19.00 Ημιτελικοί
Παρασκευή 9 Απριλίου
09.00 - 13.00 Τελικοί
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass