ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (6-1)

Με δυο γκολ συνδυάστηκε η επανεμφάνιση του Αλεξάντερ Σίμιτς

* ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ «ΒΥΣΙΝΝΙ» ΕΝΩ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2010 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:37
Σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο των Δένδρων, η ΑΕΛ επικράτησε της Π.Σ. Ελασσόνας, με σκορ 6-1.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Γιάννης Παπακώστας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους τελευταίους αγώνες, όπως και «μικρούς» από την ομάδα Νέων U-21.
Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση ουσιαστικά του Αλεξάντερ Σίμιτς μετά τον τραυματισμό του, η οποία συνδυάστηκε με δυο γκολ και πολύ καλή παρουσία.
Κι άλλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Σαλίμ Τουάμα, ο Σάββας Σιατραβάνης και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας είχαν αρκετά καλή παρουσία ενώ και από τους νέους της U-21, τα μηνύματα ήταν αισιόδοξα.
Στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και η ελασσονίτικη ομάδα, οι παίκτες της οποίας χάρηκαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να περιορίσουν τη δραστηριότητα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ.
Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Εσθονός Σαντέρ Πούρι με κοντινή προβολή, αξιοποιώντας παράλληλη σέντρα του Σιατραβάνη από αριστερά (1-0).
Η Ελασσόνα δεν το έβαλε κάτω και στο 38’ με έξοχη ατομική προσπάθεια ο Αλέξης Καπρινιώτης και σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1.
Με απευθείας κτύπημα φάουλ στο 43’ ο Τουάμα έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Τουάμα κέρδισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και στην παράλληλη σέντρα που έκανε, ο Ρούντολφ Σκάτσελ πέτυχε το 2-1.
Στη επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57’, ο Αλέξάντερ Σίμιτς με θαυμάσια ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 3-1 και στο 59’ από πάσα του Τουάμα ο Σάββας Σιατραβάνης ξέφυγε πολύ δυνατά στην επίθεση και σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ (4-1).
Τρία λεπτά αργότερα στο 62’, ο Μπουκουβάλας επιχείρησε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σίμιτς που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά έκανε το 5-1 και στο 80’ ο νεαρός Αντώνης Βούζας με σουτ πάνω στην κίνηση και αφού δέχθηκε μακρινή πάσα από τον Τουάμα, διαμόρφωσε το τελικό 6-1.
Τον αγώνα διύθηνε χωρίς κανένα πρόβλημα ο Άγις Μπουμαρσόπουλος, που είχε συνεργάτες τους Κώστα Ακρίβο, Νίκο Λιανό.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας χρησιμοποίησε τους Σέρεμετ (64’ Σωτηρίου), Ααράμπ, Τριποτσέρη, Μπουκουβάλα, Φλάβιο (55’ Καρανίκα), Κολοβέτσιο, Τουάμα, Πούρι (46’ Λύτρα), Σκάτσελ (63’ Ελευθεριάδη), Σίμιτς, Σιατραβάνη (60’ Βούζα), ενώ από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Π.Σ. Ελασσόνας Γιάννης Αλεξούλης παρέταξε τους Νούσια (46’ Γούπο), Θανάση (67’ Γεωργούλα), Τσιτσιούμη (46’ Γιοβανόπουλο), Φώλλα (46’ Σωτ. Χάμο), Τιούτιο (46’ Φλώρο), Παγκαρλιώτα (46’ Κοντοδήμο), Μολά (46’ Βάλλα), Αναστασιάδη (46’ Πρακατέ), Καπρινιώτη (46’ Αρσένη), Ταχτιντή (79’ Σουγλή), Τζιόλα.
*Ερωτηθείς ο Γιάννης Παπακώστας μετά το φιλικό παιχνίδι ανέφερε ότι «κατά διαστήματα έμεινα ευχαριστημένος, έπαιξαν όσα παιδιά δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια και παίκτες από την ομάδα των Νέων.
Είμαι λοιπόν πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια, γιατί παίξαμε πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα. Το μέλλον πιστεύω ανήκει στα νέα παιδιά, αλλά με πολύ δουλειά».
Όσον αφορά στον Γιάννη Αλεξούλη, τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΛ για την τιμή που μας έκανε και παίξαμε το φιλικό αυτό παιχνίδι.
Είναι πολύ σημαντικό και μεγάλο κίνητρο για όλα τα παιδιά της επαρχίας, για όλες τις ομάδες, να παίζουν με την ΑΕΛ.
Αυτό δημιουργεί μεγάλους στόχους και προσδοκίες για τους ποδοσφαιριστές,
που αποκτούν εμπειρίες αγωνιζόμενοι σε τέτοια γήπεδα και δημιουργούν φιλοδοξίες.
Νομίζω ότι είναι το παλιό μοντέλο που έκανε παλιά η ΑΕΛ, σε κάθε χρόνο να δίνει φιλικά με όλες τις ομάδες της επαρχίας και θα δοθεί ένα κίνητρο για να κάνουν όνειρα και να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα».
ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΒΕΛΑΣΚΟ
Θλάση β’ βαθμού στον οπίσθιο μηρό υπέστη ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βελάσκο και όπως φαίνεται θα χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη στις 11 Απριλίου.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή και ακολούθως θα δοθεί άδεια για το Πάσχα, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου.
Κόντρα στον Πανιώνιο ως γνωστόν δεν θα αγωνιστούν λόγω τιμωριών οι Νταμπίζας, Κατσιαρός και Μπλάζεκ.
ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί και στην Ελασσόνα, πιθανότατα μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα και σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή από τις δύο πλευρές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass