ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ 1-0

Νίκη-ανόδου πέτυχε ο Τύρναβος 2005

*ΞΕΦΥΓΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ ΚΑΙ 11 ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ *ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΣΤΟ 17΄Ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΟ 54΄

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2010 4:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:37
Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Τύρναβος κέρδισε το Καστράκι με 1-0 και έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών τις οποίες όμως για ακόμα μία φορά φέτος δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν και έμειναν στο φτωχό σκορ. Η «κακοδαιμονία» των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε δυστυχώς για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, την οποία τουλάχιστον την «ξόρκισαν» για μία φορά, κι αυτήν με τη βοήθεια του παράγοντα τύχη, που τόσο έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι στην Ελασσόνα.
Η ουσία είναι πως η ομάδα του Τυρνάβου έχει πλέον αέρα 10 βαθμών από τους διώκτες της (μετά από τις ήττες Πυργετού και Καρδίτσας) και μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία τις 6 αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τύρναβος μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι απέναντι σε ένα Καστράκι που έδειξε με την αγωνιστική του συμπεριφορά πως ενδιαφερόταν μόνο να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Πράγμα το οποία κατάφερε για ολόκληρο το παιχνίδι, πλην μίας φοράς κι αυτήν γιατί η τύχη του γύρισε την πλάτη. Ήταν το 17’ του παιχνιδιού όταν ο Σκούπρας με μια κούρσα από τα δεξιά έφτασε στο κόρνερ και έβγαλε την παράλληλη σέντρα σχεδόν πάνω στην τελική γραμμή. Η μπάλα φαινόταν πως ελέγχεται από τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, ο οποίος όμως στην προσπάθειά του να την διώξει κόρνερ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Κουβελάς με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
Από κει και πέρα οι Τυρναβίτες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες που τις σπατάλησαν όμως, με χαρακτηριστικότερη εκείνη του 54΄ όταν ο Κόκκινος από το σημείο του πέναλτι σημάδεψε το δοκάρι.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
2’ Σέντρα από τα αριστερά του Κουρούμαλου βρήκε τον Κόκκινο ο οποίος με το στήθος προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Καστρακίου.
6’ Η κεφαλιά του Κόκκινου μετά από την σέντρα του Μάγγου κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.
16΄ Το σουτ που επιχείρησε ο Γρηγορίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έφυγε μόλις άουτ.
17΄ Μετά τη λάθος απόκρουση του Ντάσκα η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και ανενόχλητος ο Κουβελάς παίρνει το ριμπάουντ την στέλνει στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
27΄ Από ευνοϊκή θέση ο Μάγγος έπιασε το σουτ για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
29΄ Ατομική προσπάθεια του Σκούπρα που διένυσε το μισό γήπεδο σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, βλέποντας την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας.
46’ Νέο σουτ του Κόκκινου δεν βρήκε στόχο.
54’ Μπαλιά τρύπα του Κουβελά βγάζει μόνο του τον Κόκκινο απέναντι στον τερματοφύλακα, που σουτάρει στο δοκάρι.
60’ Ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Κόκκινου πολύ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ντάσκα.
62΄ Μετά από καραμπόλες ο Κουβελάς γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο σημείο του πέναλτι η κεφαλιά όμως που επιχείρησε πέρασε άουτ.
75΄ Μετά από ωραία ενέργεια του Κουρούμαλου η μπάλα έφτασε στο Κόκκινο το σουτ του οποίου απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
82΄ Η μία και μοναδική φορά που το Καστράκι πάτησε στην περιοχή του Καραναστάση, με τον Ράντζα να επιχειρεί το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Πολλά χιλιόμετρα διήνυσε ο Γρηγορίου στο διάστημα που αγωνίστηκε πατώντας όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, ενώ διακρίθηκαν για την αγωνιστική τους συμπεριφορά οι Αθανασούλης, Σκούπρας Κ., Μάγγος και Τσορμπατζίδης. Από την ομάδα του Καστρακίου ξεχώρισαν οι Καραμήτσος, Ράτζας, Μόκας και ο γκολκίπερ Ντάσκας ο οποίος όμως ευθύνεται για το γκολ του Τυρνάβου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Πονιτσίδη και των βοηθών του Λαζόγκα και Φωτιά του συνδέσμου Κοζάνης, που κιτρίνισε τον Κουρούμαλο των γηπεδούχων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Αθανασούλης, Τσορμπατζίδης, Σιάτρας, Γεωργαντζιάς, Σκούπρας Κ., Κόκκινος (79’ Σκούπρας Β.), Μάγγος, Κουβελάς, Γρηγορίου (66’ Κουρδής), Κουρούμαλος (81’ Κωστούλας).
ΚΑΣΤΡΑΚΙ: Ντάσκας, Δραγατογιάννης (46’ Γάτσιος), Καραμήτσος, Ράτζας, Γιδόπουλος (79’ Σκρέκας), Παπακωνσταντίνου, Μόκας, Γκαγκαστάθης, Μανούκας, Ντούβλης, Κόκκινος (65’ Κόθρας).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass