ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Πανελλήνιες επιτυχίες για τη ΓΕΛ

*ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2010 4:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:37
Ικανοποίηση, χαμόγελα και πολλά μετάλλια έφερε η ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών και Νεανίδων που έγινε στην Αθήνα και ήταν και προκριματικός αγώνας για το Πανευρωπαϊκό Νεανίδων του 2010 που θα γίνει στη Γερμανία.
Πανελληνιονίκης Νεανίδων, μετά από υψηλού επιπέδου εμφάνιση, η Μάντζιου Ανθή-Μαρκέλλα, στο σύνθετο ατομικό που κατέκτησε ακόμα δύο χρυσά μετάλλια στο σχοινί και το στεφάνι και δύο χάλκινα στις κορύνες, και την μπάλα.
Αγωνιστικές και οι Νεάνιδες της Γ.Ε.Λ. που η ομάδα τους κατέκτησε τη δεύτερη θέση, μετά από ένα δύσκολο αγώνα, με τις Τσίμπου Χριστίνα, Τσέου Δροσιά, Σταβάρα Μαρία, Πορτέση Ιουστίνη, Παπαρίζου Κατερίνα, Παπά Μαρία.
Πολύ καλές και οι Γυναίκες της Γ.Ε. Λάρισας που ήταν πρώτες σαν ομάδα με τις Ζάχου Βασιλεία χρυσά στην μπάλα, και την κορδέλα, Βλαχάβα Αποστολία αργυρό στο σχοινάκι, Πιτσίλκα Ευδοξία που συγκίνησε τους φιλάθλους και καταχειροκροτήθηκε με την εμφάνισή της στον τελευταίο της αγώνα.
«Καλές οι διακρίσεις για την ρυθμική της πόλης μας καλές οι σωρηδόν βραβεύσεις από τον Δήμο μας, αθλητριών ρυθμικής για τις διακρίσεις τους, αλλά θα ήταν προτιμότερο να υπάρξει ουσιαστικό ενδιαφέρον, για την προστασία της σωματικής τους υγείας και για περισσότερες διακρίσεις, με τη δημιουργία ενός φθηνού χώρου κατάλληλου για προπόνηση.
Χρόνια τώρα το ζητάει ο κόσμος της ρυθμικής γυμναστικής το δικαιούται αλλά η αδιαφορία συνεχίζετε όπως και οι βραβεύσεις» τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Γ.Ε.Λ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass