ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Πολύ καλή η εικόνα του Πυργετού

* Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΥΧΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΙ ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2010 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:34
Πολύ καλή εικόνα έδειξε στον προχθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Πυργετός, ο οποίος επικράτησε στο λαρισινό ντέρμπι, με 2-0.
Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου αγωνίστηκε με πάθος και σοβαρότητα, προσθέτοντας τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της.
Μείωσε δε τη διαφορά από την κορυφή στους επτά βαθμούς και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου θα κάνει τον τελικό απολογισμό στις 16 Μαΐου.
Σαφώς ικανοποιημένος έμεινε και ο τεχνικός Νίκος Ζαλίκας, που είδε τους παίκτες του να προσπαθούν να έχουν διάθεση απέναντι σε μια μαχητική ομάδα όπως ήταν ο Απόλλωνας και να είναι παραγωγικοί.
Στα τρία τελευταία παιχνίδια με Λαμία, Τύρναβο 2005 και Απόλλωνα Λάρισας , η ομάδα παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και δείχνει να έχει σταθερότητα.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η εστία του Χρήστου Γκικούδη δεν παραβιάστηκε στα συγκεκριμένα ματς, όπου σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Πυργετός-Λαμία 4-0, Τύρναβος 2005-Πυργετός 0-0, Πυργετός-Απόλλων Λ. 2-0.
Ο ποδοσφαιριστής που εντυπωσιάζει στο χώρο της άμυνας είναι ο Γιώργος Μπουτογιάννης, που με το «μικρό» Χρήστο Πότση αποτελούν ένα ισχυρό κεντρικό δίδυμο και δεν άφησαν να φανεί το κενό του τραυματία Κώστα Μπαντά.
ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ
Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήδη έχει ξεχαστεί και αρχίζει σήμερα η προετοιμασία για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, με το Βελούχι, στο Ε.Α.Κ. Καρπενησίου.
Στον Πυργετό που αύριο συμπληρώνει τρία χρόνια χωρίς να ηττηθεί στην έδρα του, κρατάνε χαμηλούς τόνους και αυτό που περιμένουν οι υπεύθυνοι, είναι να έχει διάρκεια η ομάδα και σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.
Ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας θα δώσει την ευκαιρία σε όλα τα νέα παιδιά, για να αποκτήσουν εμπειρίες και να βελτιώσουν τα ατομικά τους στοιχεία.
Χρειάζεται λοιπόν να δουλέψουν σκληρά και σε καθημερινή φάση, δείχνοντας ζήλο και εφαρμόζοντας τις εντολές του προπονητή τους, για να φτάσουν στο καλύτερο επίπεδο το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Χωρίς τον Σιδηρόπουλο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και τον τραυματία Μπαντά, θα αγωνιστεί ο Πυργετός στο Καρπενήσι και στόχος του είναι να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό του.
Το Βελούχι «καίγεται» για βαθμούς καθώς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά παίζει ένα από τα τελευταίο του χαρτιά, για την παραμονή στην κατηγορία.
Πρέπει λοιπόν οι παίκτες να δείξουν σοβαρότατα και να έχουν πειθαρχία, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων.
Από κει και πέρα δεν υφίσταται κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και ο κ. Ζαλίκας θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
* Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass