ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (19:00)

«Αμόκ» για ένα εισιτήριο από τους φίλους της ΑΕΛ

*ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2010 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:34
 Τους κόπους όλης της φετινής περιόδου παίζει ουσιαστικά την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛ, η οποία θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ και στο ματς της… χρονιάς τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ(19:00).
Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, η «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να «σφραγίσει» το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία.
Είναι ένα παιχνίδι που οι «βυσσινί» το βλέπουν ως…τελικό και την Κυριακή των Βαΐων, όλοι οι δρόμοι της Λάρισας θα οδηγούν μόνο στο θρυλικό Αλκαζάρ.
Εκεί όπου οι φίλοι της ΑΕΛ ετοιμάζουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα και ελπίζουν ότι τα φετινά χτυποκάρδια για το καμάρι του κάμπου θα έχουν ένα τέλος.
Η αγάπη των Λαρισαίων στα δύσκολα είναι μεγαλύτερη και αυτή τη φορά ο κόσμος θα δώσει ώθηση στους παίκτες για να πετύχουν στον αγωνιστικό χώρο το…τρίποντο της σωτηρίας.
Αν και οι συνθήκες είναι ιδανικές για εκδρομή, οι Λαρισαίοι στο μυαλό τους έχουν μόνο το παιχνίδι της Κυριακής και πώς θα βοηθήσουν με την παρουσία τους την αγαπημένη ομάδα της πόλης, για να φτάσει στην επιτυχία.
Αυτό φάνηκε και χθες, πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων, όπου ή ζήτηση ήταν τεράστια και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ εκτιμούν ότι μέχρι την Παρασκευή πιθανόν να μην υπάρχει εισιτήριο ούτε για.. δείγμα.
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, λοιπόν, έγινε γνωστό στους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια όλων των Θυρών και οι ειδικές προσφορές (ισχύουν ως το τέλος του πρωταθλήματος) για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 28/03, ώρα 7 μ.μ.), είναι στη διάθεσή τους, από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1). Η προπώληση θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ αν υπάρχουν διαθέσιμα ειστήρια, το «VissiniStore» θα λειτουργήσει και την Κυριακή σε ώρες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Οι ειδικές προσφορές, καθώς και τις ανά θύρα μειωμένες τιμές εισιτηρίων, έχουν ως εξής:
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Οι Θύρες 1, 13 και 14 (βόρειο πέταλο) θα διατεθούν αυστηρά και αποκλειστικά σε Λαρισαίους φιλάθλους, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
 - ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ «ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»: Στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας οποιασδήποτε Θύρας, προσφέρεται δωρεάν από ένα εισιτήριο των Θυρών 1, 13 ή 14, προκειμένου να το διαθέσουν σε άτομο της αρεσκείας τους. Ο αριθμός είναι συγκεκριμένος με βάση τη χωρητικότητα και γι’ αυτό οι δικαιούχοι πρέπει να σπεύσουν άμεσα προκειμένου να κάνουν χρήση της προσφοράς, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας
- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ: Αποκλειστικά για τη Θύρα 1 θα διατίθεται και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10 ευρώ, τα οποία θα ισχύουν για είσοδο 2 ατόμων
- ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ: Τέλος, στις παραπάνω Θύρες 1,13,14 θα επιτρέπεται δωρεάν η είσοδος μαθητών όλων των βαθμίδων, με την επίδειξη σχετικού παραστατικού
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η «Παιδική Κερκίδα – ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη Θύρα πλην εκείνων του βορείου πετάλου (1,13,14), ισχύει κανονικά το παιδικό εισιτήριο των 10 ευρώ, για παιδιά έως 14 ετών με συνοδό
 ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
 Παραμένουν οι μειωμένες τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα, οι οποίες είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 6-7: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 50 ευρώ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Παπακώστα, θα πραγματοποιηθεί – λόγω της αυριανής αργίας της 25ης Μαρτίου – σήμερα Τετάρτη 24/3 και ώρα 13:30 στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό και σήμερα θα επανέλθουν κανονικά στον ρυθμό των προπονήσεων.
Επενέρχεται στον κυριακάτικο αγώνα ο Νταμπίζας που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάσουν ο Τουάμα που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, όπως και οι τραυματίες Ιγγλέσιας, Αμπουχατζίρα, Βλασσόπουλος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass