ΣΤΟ ΧΕΛΜΟ ΣΤΟΥΣ Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

«Καρέ» μεταλλίων για τον ΕΟΣ

ΧΡΥΣΟ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΝΗ ΧΑΛΚΙΝΟ Η ΕΙΡΗΝΗ - ΜΙΧΑΕΛΑ ΣΑΠΟΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΤΡΟΚΑΠΗΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2010 22:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:31
 Το χιονόνερο και η οριακή ποσότητα χιονιού προστέθηκαν στη στενότητα του χρόνου για να δυσκολέψουν αφάνταστα τους συνολικά 137 αθλητές-τριες των δύο κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων από 12 συλλόγους χιονοδρομίας της νότιας περιφέρειας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, που βρέθηκαν στο Χελμό στις 5, 6 και 7 Μαρτίου για τους Β΄ περιφερειακούς αγώνες κατάβασης. Ο ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλήτριες και 10 αθλητές.
Η έλλειψη αρκετού χιονιού τη φετινή περίοδο καθώς και τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν από την υποβάθμιση της χιονοδρομίας στην 3η κατηγορία των αθλημάτων από την Γ.Γ.Α., ανάγκασαν την ΕΟΧ να διοργανώσει τέσσερις αγώνες, δύο για κάθε κατηγορία, μέσα σε τρεις μέρες. Τελικά τόσο οι αθλητές όσο και οι οργανωτές κατάφεραν να ανταποκριθούν και έτσι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των προκριματικών αγώνων. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι πανελλήνιοι για την κατηγορία Π1-Κ1 στον Λαϊλιά Σερρών και το μεθεπόμενο για Π2-Κ2 στο Καρπενήσι.
Την Παρασκευή 5 Μαρτίου έγινε το αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης για
την κατηγορία Π1-Κ1 στο οποίο η Δήμητρα Καραπιπέρη τερμάτισε 1η, η Ειρήνη Μιχαέλα Σαπουνά 3η, η Μακρίδου Στέλλα 9η, ο Παναγιώτης Σαργκάνης 11ος, ο Χρήστος Λυτροκάπης 15ος και ο Χρήστος Μπιτιλούλης ακυρώθηκε.
Το Σάββατο 6 Μαρτίου έγινε το 1ο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης για την κατηγορία Π2-Κ2 στο οποίο η Χαρίκλεια Κανάκη τερμάτισε 5η, ο Θεοτόκης Κατσάνης 6ος, ο Νικόλαος Σαπουνάς 9ος, ο Παναγιώτης-Νεκτάριος Ψάρρας 12ος στην ίδια θέση με τον Ηλία Παπαχαραλάμπους, ο Αθανάσιος-Πάρις Σαργκάνης 14ος, ο Δημήτρης Κικίμης 17ος, ενώ η Κωνσταντίνα Κατσάνη, η Ζωή-Νεφέλη Γκούβερη, η Μαρία -Ιωάννα Τσαλαμίδα και ο Γεώργιος Βασιλόπουλος δεν τερμάτισαν.
Την ίδια μέρα έγινε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης στην κατηγορία Π1-Κ1 στο οποίο: η Δήμητρα Καραπιπέρη τερμάτισε 2η, η Μακρίδου Στέλλα 9η, ο Χρήστος Λυτροκάπης 3ος, ο Χρήστος Μπιτιλούλης 4ος ενώ οι: η Σαπουνά Ειρήνη Μιχαέλα και ο Παναγιώτης Σαργκάνης   δεν τερμάτισαν.
Στο 2ο αγώνισμα τεχνικής κατάβασης για την κατηγορία Π2-Κ2 που έγινε την Κυριακή, η Κωνσταντίνα Κατσάνη τερμάτισε 1η, η Χαρίκλεια Κανάκη 13η, η Ζωή-Νεφέλη Γκούβερη 15η, η Μαρία -Ιωάννα Τσαλαμίδα 20η, ο Θεοτόκης Κατσάνης 9ος, ο Νικόλαος Σαπουνάς 12ος, ο Αθανάσιος-Πάρις Σαργκάνης 13ος και οι: Ηλίας Παπαχαραλάμπους, Δημήτρης Κικίμης, Γεώργιος Βασιλόπουλος, Παναγιώτης-Νεκτάριος Ψάρρας δεν τερμάτισαν.
Τους αθλητές-τριες της κατηγορίας Π2-Κ2 προπονεί η Νατάσα Παπαχατζή και της κατηγορίας Π1-Κ1 ο Χρήστος Μάλλιος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass