ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ 22η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η... μητέρα των μαχών σήμερα στον Τύρναβο

*ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΚΑΙ Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ (15:00)

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2010 22:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:31
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και τον Α.Σ. Πυργετού, δεσπόζει στη σημερινή 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).
Στις 3 το απόγευμα λοιπόν στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου κοντράρονται δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αναμφισβήτητα η αναμέτρηση παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι με νικηφόρο αποτέλεσμα θα κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς θα αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά από τον αντίπαλό τους και θα πλησιάσουν πιο κοντά στο φετινό τους στόχο.
Από την άλλη πλευρά στο σωματείο του Δήμου Κάτω Ολύμπου γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο οι τρεις βαθμοί θα τους κρατήσουν ζωντανούς, στο «κυνήγι» της ανόδου.
Ο Τύρναβος 2005 είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (σ.σ. εντός έδρας έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στο ενεργετικό του), θα έχει το αβαντάζ της έδρας και ποντάρει πάρα πολύ στη συμπαράσταση των φίλων του, που ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια ενθουσιώδης ατμόσφαιρα.
Όσον αφορά στον Πυργετό (σ.σ.εκτός έδρας μετρά 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες), θα τα παίξει όλα για όλα και είναι ξεκάθαρο ότι θα επιδιώξει να φτάσει στην επιτυχία, έστω κι αν είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο, αλλά όχι και ακατόρθωτο.
Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να διεξαχθεί ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και το γόητρο καθώς είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ευχή όλων είναι να γίνει μέσα σε αθλητικά πλαίσια και όλοι μπορούν να συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Και οι δυο ομάδες είναι ξεκούραστες, καθώς ο Τύρναβος 2005 αγωνιζόταν την περασμένη Κυριακή με τον Αστέρα Ιτέας που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, ενώ ο Πυργετός έκανε το ρεπό του. Στον πρώτο γύρο οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου (1-1).
Τα τελευταία νέα από το περιβάλλον των δυο σημερινών αντιπάλων, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Καββαδία και με πολύ καλή ψυχολογία θα παίξει ο Τύρναβος 2005, που φέρεται αποφασισμένος από σήμερα να «κλειδώσει» την υπόθεση της ανόδου, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με το συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο προσπάθησαν όλη την εβδομάδα να ανεβάσουν το ηθικό των παικτών τους, τονίζοντας ότι με αγωνιστική πειθαρχία, με αποφασιστικότητα και τη συμπαράσταση του κόσμου, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Όσο λιγότερα λάθη γίνουν, τόσο και οι πιθανότητες για την κατάκτηση των τριών βαθμών θα αυξηθούν.
Στην αποστολή από το τεχνικό τιμ, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Κιόρογλου, Αθανασούλης, Γεωργαντζιάς, Ιωαννίδης, Λιούσκας, Σιάτρας, Βασίλης Σκούπρας, Κώστας Σκούπρας, Τσορμπατσίδης, Γρηγορίου, Κοντοθανάσης, Γιώργος Κουρδής, Μάγγος, Νάτσης, Κόκκινος, Κουβελάς, Κουρούμαλος, Σωτήρης και Χριστοδούλου.
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Α.Σ. Πυργετού, στη σημερινή αναμέτρηση στον Τύρναβο.
Συγκεκριμένα, δεν θα αγωνιστούν ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Θανάσης Παπαβασιλείου που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και λόγω του βαρύ γηπέδου, δεν θα ρισκάρει ο τεχνικός τη συμμετοχή του. Σημαντικό επίσης πρόβλημα τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Κώστα Μπαντά.
Στην προχθεσινή προπόνηση αισθάνθηκε τράβηγμα και εκφράζονται φόβοι ότι υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αύριο ο Καρδιτσιώτης αμυντικός θα επισκεφθεί ειδικό γιατρό, για να εκτιμηθεί η κατάσταση του τραύματός του.
Παρά τις απουσίες υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και ο τεχνικός Νίκος Ζαλίκας ζήτησε από τους παίκτες του να καταβάλουν υπερπροσπάθεια και να δείξουν την πραγματική εικόνα της ομάδας.
Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκικούδης, Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Μπουτογιάννης, Στούμπος, Πολύζος, Κρούτη, Κοτούμπας, Σαββίδης, Βελετάνης, Χρήστος Πότσης, Καραπέτσας, Τσιρογιάννης, Μυστακίδης, Ζαφειρίου, Κατσαρός, Ρεντόπουλος, Ταυλαρίδης, Σιδηρόπουλος, Τριτάρης.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Το σημερινό ντέρμπι στον Τύρναβο θα διευθύνει ο κ. Π. Ζαχαριάδης από το σύνδεσμο Μακεδονίας, ο οποίος θα έχει συνεργάτες την κ. Γκόγκου και τον κ. Πάτρα, από τον ίδιο σύνδεσμο.
Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Σ. Πουγκακιώτης, από το σύνδεσμο Φθιώτιδας.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(22η αγ.-15:00)
Μουζάκι - ΑΟ Καρδίτσας
Βελούχι - Λιανοκλάδι
Σπερχειάδα- Μετέωρα
Απόλλων Λ.- Αστέρας Ιτέας 3-0 α.α.
Ιάσων Διμηνίου -Ν. Αγχίαλος
Τύρναβος 2005 - Πυργετός
Καστράκι - Λαμία
*Ρεπό έχει η Π.Σ. Ελασσόνας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 21 αγώνες)
Τύρναβος 2005 33-10         44
-------------------------------------------------------------
Πυργετός   31-16         37
Α.Ο. Καρδίτσας 29-13         37
Λιανοκλάδι 33-17         35
Ν. Αγχίαλος         27-20         32
Λαμία         27-25         31
Ελασσόνα 24-23         29
Σπερχειάδα         27-24         28
Μετέωρα    30-17         26
Απόλλων Λ.        21-22         26
Μουζάκι     17-22         23
-------------------------------------------------------------
Καστράκι   20-22         21
Βελούχι      12-27         18
Α.Ε. Διμηνίου      18-52         12
Αστέρας Ιτέας αποβλήθηκε
* Καστράκι, Α.Ο. Καρδίτσας, Τύρναβος 2005 και Βελούχι, έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.
* Τύρναβος 2005, Απόλλων Λάρισας, Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου, Αστέρας Ιτέας και Πυργετός, έκαναν το ρεπό τους στο δεύτερο γύρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass