ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

«Μεγαλώνει» το γήπεδο της Α.Ε.Λ.

* ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2010 - ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΖΕΝ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2010 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:29
Το γήπεδο της Α.Ε.Λ. «μεγαλώνει» καθώς οι εργασίες προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα παραδοθεί μέχρι τέλη Δεκεμβρίου του 2010 κάτι που σημαίνει ότι αρχές του 2011 η λαρισινή ομάδα θα έχει το δικό της «σπίτι».
Ήδη το έργο αρχίζει να αποκτά μορφή για τον απλό θεατή, αφού στη νότια πτέρυγα του γηπέδου έχουν τοποθετηθεί οι κερκίδες, όπως και στην ανατολική, όπου επίσης είναι έτοιμο σε ποσοστό 90% το περιμετρικό τοιχίο εισόδου. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των κερκίδων στη βόρεια πτέρυγα.
Παράλληλα, στη δυτική πτέρυγα βρίσκεται σε εξέλιξη η ανέγερση του κεντρικού κτιρίου τεσσάρων επιπέδων, όπου θα στεγαστούν οι κεντρικές θύρες του γηπέδου, οι σουίτες και φυσικά όλες οι υπηρεσίες και οι λειτουργικοί του χώροι.
Αναφορικά με τα δύο κτίρια των εμπορικών χρήσεων, το μικρότερο σε έκταση εξελίσσεται και επίκειται η τοποθέτηση του μεταλλικού σκελετού, ενώ το μεγαλύτερο σε έκταση βρίσκεται στο στάδιο της θεμελίωσης.
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΖΕΝ
Στο μεταξύ, με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία της Α.Ε.Λ. για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, είδε με ικανοποίηση να μπαίνει στο πρόγραμμα ο Σίμιτς μετά από τρεις μήνες, αλλά δεν προπονήθηκαν οι Αμπουχατζίρα (αρχίζει να πατάει το πόδι του), Κουζέν (για τον οποίο γίνεται αγώνας δρόμου από το ιατρικό επιτελείο για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής), Βλασόπουλος (βελτιώνεται η κατάστασή του), Μετίν (προληπτικά), ενώ μόνοι τους γυμνάστηκαν Ιγγλέσιας και Βελάσκο.
Σήμερα η Α.Ε.Λ. θα κάνει μια προπόνηση το απόγευμα.
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ανακοινώνει ότι οι προσφορές στη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων, όπως ίσχυσαν στον προηγούμενο αγώνα με την Α.Ε.Κ., θα ισχύσουν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες ως το τέλος του πρωταθλήματος.
Ως εκ τούτου, ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Εργοτέλη (Κυριακή 14/03, ώρα 4.45 μ.μ.), υπενθυμίζονται τα εξής:
Ειδικές προσφορές
Οι Θύρες 1, 13 και 14 (βόρειο πέταλο) θα διατεθούν με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
- ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ «ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»: Στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας οποιασδήποτε Θύρας, προσφέρεται δωρεάν από ένα εισιτήριο των Θυρών 1, 13 ή 14, προκειμένου να το διαθέσουν σε άτομο της αρεσκείας τους. Ο αριθμός είναι συγκεκριμένος με βάση τη χωρητικότητα και γι’ αυτό οι δικαιούχοι πρέπει να σπεύσουν προκειμένου να κάνουν χρήση της προσφοράς, απλά και μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας
- ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ: Αποκλειστικά για την Θύρα 1 θα διατίθεται και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10 ευρώ, τα οποία θα ισχύουν για είσοδο 2 ατόμων
- ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ: Τέλος, στις παραπάνω Θύρες 1,13,14 θα επιτρέπεται δωρεάν η είσοδος μαθητών όλων των βαθμίδων, με την επίδειξη σχετικού παραστατικού
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η «Παιδική Κερκίδα – ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη Θύρα πλην εκείνων του βορείου πετάλου (1,13,14), ισχύει κανονικά το παιδικό εισιτήριο των 10 ευρώ, για παιδιά έως 14 ετών με συνοδό.
ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ
Παραμένουν οι μειωμένες τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα, οι οποίες είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 6-7: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 50 ευρώ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ
Τα εισιτήρια όλων των Θυρών και οι ειδικές προσφορές, θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων από σήμερα το απόγευμα από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «VissiniStore» (Μανωλάκη 1). Η προπώληση θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ το «VissiniStore» θα λειτουργήσει και την Κυριακή από 10 π.μ. – 1 μ.μ. Διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του σταδίου θα γίνεται από τις 2 μ.μ. της ημέρας του αγώνα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της Π.Α.Ε. είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση. Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass