ΦΕΡΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ:

«Διαχειριστήκαμε την εξέλιξη του αγώνα με την κατάλληλη τακτική»

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2010 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:29
«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα η οποία δικαίως θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Έτσι όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε ανάλογα γι’ αυτόν τον αγώνα και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την εξέλιξη του παιχνιδιού με την κατάλληλη τακτική. Πάντα όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο για να φτάσεις στη νίκη».
Με τα παραπάνω λόγια ο τεχνικός του Αετού Μακρυχωρίου, Φεραίος Γιαννακός. σχολίασε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του αχτύπητου μέχρι πρότινος Οικονόμου Τσαριτσάνης, η οποία όπως επισήμανε ήταν σημαντική για τρεις λόγους:
«Ήταν μία νίκη σημαντική για το γόητρο του συλλόγου, ιδιαίτερα για τους νέους ποδοσφαιριστές που αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και για τους φιλάθλους μας στους οποίους έδωσε μεγάλη χαρά».
-Τι εννοείται όταν λέτε κατάλληλη τακτική;
«Δώσαμε χώρο στον αντίπαλό μας και προσπαθήσαμε να τον απειλήσουμε με αντεπιθέσεις».
-Δεν φοβηθήκατε μήπως υπό τη διαρκή πίεση του αντιπάλου βρεθείτε πρώτοι πίσω στο σκορ;
«Δεν μας φόβισε. Ήταν ένα ρίσκο. Θεωρήσαμε ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Άλλωστε έχουμε παίκτες όπως ο Τέας, ο Καψούρης και ο Μπατζανούλης που στις αντεπιθέσεις είναι πολύ επικίνδυνοι και αποτελεσματικοί.
Επί τη ευκαιρία, θέλω να πω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να τονίσω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που συνεργάζομαι μ’ αυτά τα παιδιά. Η ομάδα είναι ένα κράμα με έμπειρους παίκτες που προσπαθούν να βοηθούν τα νεότερα παιδιά κάθε Κυριακή ούτως σώστε να έχουν την εξέλιξη που τους αρμόζει».
 
 
ΕΞΙ ΑΡΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Νηστεία τέλος για τον Αετό Μακρυχωρίου
Η μεγάλη νίκη του Αετού Μακρυχωρίου επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης αναμένεται να γιορταστεί με ανάλογο τρόπο καθώς φίλαθλοι, φίλοι και παλιοί παράγοντες του συλλόγου προσφέρουν έξι συνολικά αρνιά στην ομάδα. Το πρώτο μεγάλο τσιμπούσι θα γίνει την προσεχή Πέμπτη με δύο αρνιά, το δεύτερο την ερχόμενη εβδομάδα και πάει λέγοντας. Αυτό σημαίνει ότι φέτος δεν υπάρχει νηστεία για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Αετού Μακρυχωρίου γι’ αυτό κι ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γεωργόπουλος δεν παρέλειψε να πει «ας μας συγχωρέσει ο Θεός» και ευχαρίστησε τους φίλους του Αετού για την προσφορά τους στην ομάδα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass