ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ ΟΛΥΜΠΙΑ

Με νίκη κάνει υπέρβαση...

* ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2010 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:25
Στην Αθήνα αγωνίζεται σήμερα ο Γυμναστικός/ Ολύμπια, με αντίπαλο το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, και στόχο θα έχει την πέμπτη φετινή νίκη στο... «δικό του πρωτάθλημα», που κάνει με αντιπάλους τα Τρίκαλα 2000, την Καβάλα και τον Ηλυσιακό.
Η λαρισινή ομάδα θα ενισχυθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Παντελή Παπαϊωκείμ, που αποκτήθηκε για να βοηθήσει τον Μάσι μέσα στη ρακέτα, ενώ ίσως είναι ο τελευταίος αγώνας του Τζαμάρ Μπάτλερ, καθώς οι πληροφορίες θέλουν να ψάχνουν οι ιθύνοντες της ομάδας για αντικαταστάτη του.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Γυμναστικός/ Ολύμπια θα παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι σε ένα γήπεδο χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων, ενώ αυτό που απομένει είναι να δείξουν οι παίκτες ψυχολογικά αποθέματα και να μην παρουσιάσουν την άσχημη εικόνα όπως στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός βέβαια από τον τραυματία Καραβανά.
Αυτό που τόνισε ο Καλαφατάκης στους παίκτες ήταν η αντιμετώπιση του Χάμοντς, αλλά και του πρώην παίκτη του Γυμναστικού Νίκου Παπανικολόπουλου.
Μεγάλη δύναμη είναι ο Άρνολντ, που ήταν ένας παίκτης που απασχόλησε το καλοκαίρι το Γυμναστικό/ Ολύμπια και διακρίνεται στα ριμπάουντ όσο και στην ευκαιρία στο σκοράρισμα.
Πάντως, αν η λαρισινή ομάδα καταφέρει και κερδίσει, τότε θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, με δεδομένο ότι ακολουθεί και ένα εντός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κ., που είναι στα «μέτρα» της, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η αγωνία μεγαλώνει και τα περιθώρια στενεύουν, αφού όλα δείχνουν ότι πολλά για την τύχη της στην κατηγορία θα κριθούν στην αναμέτρηση που θα δώσει στην Καβάλα με την τοπική ομάδα.                              
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
 Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και του πρώτου τίτλου, μετά από μία οκταετία, ο Ολυμπιακός στοχεύει στην επιστροφή του και στην κορυφή του πρωταθλήματος, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Η σειρά των «μονομαχιών» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, όπου αύριο οι «πράσινοι», «πληγωμένοι» από την απώλεια του πρώτου τίτλου της χρονιάς και από τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, θα φιλοξενήσουν τους «ερυθρόλευκους», σε έναν αγώνα που κρίνει την κορυφή. Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16.00, Α.Ε.Κ. - Κολοσσός Ρ.: Βορεάδης - Γκόντας - Παναγιώτου.
17.00, Τρίκαλα - Άρης: Χριστοδούλου - Καρακατσούνης - Σώμος.
17.00, Πανιώνιος - Πανελλήνιος: Παπαδημητρίου - Σχινάς - Ψαριανός.
17.00, Περιστέρι - Γυμναστικός/Ολύμπια: Σπυρίδωνος - Ταβουλαρέας - Πανταζής.
21.00, Π.Α.Ο.Κ. - Καβάλα: Τανατζής - Παπαπέτρου - Ανδρικόπουλος.
ΑΥΡΙΟ
17.00, Ηλυσιακός - Μαρούσι: Μουζάκης - Φούφης - Μπήτης.
22.00, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πηλοΐδης - Αναστόπουλος - Κορομηλάς Ηλ.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 33
2. Ολυμπιακός      32
3. Μαρούσι 30
4. Πανελλήνιος     28
5. Κολοσσός Ρ.     26
6. Πανιώνιος         26
7. Άρης       25
8. Π.Α.Ο.Κ. 25
9. Περιστέρι          25
10. Α.Ε.Κ.   23
11. Τρίκαλα 22
12. Γυμναστικός/ Ολύμπια       21
13. Καβάλα 21
14. Ηλυσιακός      20
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass