ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ (16:00)

Πανέτοιμος για νέα νίκη ο Ν.Ο.Λ.

* ΣΤ. ΚΑΝΔΙΟΓΛΟΥ: «ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2010 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:25
Με τον ουραγό Ποσειδώνα στα Ιλίσια αγωνίζεται σήμερα στις 4 το απόγευμα η ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ. και φιλοδοξεί να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της, για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης ημέρας της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών και η λαρισινή ομάδα σίγουρα έχει το πάνω χέρι για να φτάσει στην επιτυχία, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα υποτιμήσει τον αντιπαλό της.
Ανεξάρτητα λοιπόν από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου του ο Ν.Ο.Λ χρειάζεται να αγωνιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του πολίστα Στέφανου Κανδιόγλου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Ποσειδώνας έχει λίγες πιθανότητες μαθηματικά για να παραμείνει στην κατηγορία και αυτές θα τις αυξήσει μόνο εάν κερδίσει το μεταξύ μας παιχνίδι.
«Καίγεται» λοιπόν για βαθμούς, εμείς αυτό το ξέρουμε και πιστεύω ότι θα νικήσουμε, γιατί έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα.
Φυσικά δεν πάμε με τη σκέψη ότι εξασφαλίσαμε το νικηφόρο αποτέλεσμα, γιατί χωρίς προσπάθεια και σοβαρότητα δεν κερδίζονται τα παιχνίδια.
Εύκολο λοιπόν δεν είναι κανένα ματς και το ίδιο ισχύει για το συγκεκριμένο.
Από κει και πέρα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, είμαστε μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην τρίτη θέση και δεν αποκλείεται, πιθανή συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ.
Μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για πέντε εβδομάδες λόγω της Εθνικής, ευελπιστώ ότι θα έχουμε συγκεντρώσει τους βαθμούς που θέλουμε και θα είμαστε σε μια καλή βαθμολογική θέση».
Αγωνιστικά, ο Κανδιόγλου έχει θλάση στα πλευρά και με ενέσεις ακολουθεί θεραπεία, ο Χατζηδάκης αισθάνεται ενοχλήσεις στον αυχένα και ο Γιάριτς υπέστη θλάση.
Πάντως και οι τρεις θα δώσουν-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-κανονικά το «παρών» στη σημερινή αναμέτρηση και ο τεχνικός Μίρο Τρούπιτς στην αποστολή που από χθες βρίσκεται στην πρωτεύουσα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Νούσιος, Λύκαρης, Μερκουριάδης, Αλιχανίδης, Κανδιόγλου Γιώργος, Κανδιόγλου Στέφανος, Σάριτς, Χατζηδάκης, Γιάιτς, Γκρεμμύλας, Κουλουκτσής, Κωστούλας, Παπαδογιάννης, Κωνσταντινίδης, Μπεζιλιώτης.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓ ΡΑΜΜΑ
Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 16ης ημέρας της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους «πράσινους», οι οποίοι διανύουν περίοδο αγωνιστικής κάμψης (μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος) και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλέι οφ. Οι «κυανέρυθροι» προβάλλουν βέβαια ως το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν «καίγονται» για βαθμούς, αφού είναι σίγουρα δεύτεροι, ενώ είναι σχεδόν απίθανο να προλάβουν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Επισημαίνεται ότι οι δύο ομάδες κληρώθηκαν και θα τεθούν αντιμέτωπες και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου, που θα γίνει τον Μάιο στη Ερμούπολη.
Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στην Πάτρα, απέναντι στην τοπική ΝΕΠ, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σε μία σημαντική αναμέτρηση το ΝΟ Πατρών.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα, της 16ης αγωνιστικής:
Π. Φαλήρου 14.00 Παλ. Φάληρο-Χίος (Σκαλοχωρίτης, Βασιλείου)
ΟΑΚΑ 15.00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (Μοίραλης, Σταυρίδης)
Ιλίσιο 16.00 Ποσειδών Ιλ.-Ν.Ο.Λ. (Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής)
ΝΟΒ 16.00 Βουλιαγμένη-Χανιά (Σπανούδης, Κουρέτας)
Ποσειδώνιο 17.00 ΠΑΟΚ-ΝΟ Πατρών (Σταυρόπουλος, Χατζηαναστασίου)
«Αντ. Πεπανός» 17.00 ΝΕ Πατρών-Ολυμπιακός (Κουρτίδης, Κατσαρός)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες)
1 Ολυμπιακός            175-67            30
2 Πανιώνιος   149-102         27
3 ΠΑΟΚ          123-124         17
4 ΝΟ Πατρών 119-122         15
5 Παναθηναϊκός         133-135         14
6 Χίος 114-131         14
7 Παλαιό Φάληρο      116-112         14
8 ΝΟΛ            111-134         13
9 Βουλιαγμένη           118-106         13
10 ΝΕ Πατρών           115-142         10
11 Χανιά         108-137         7
12 Ποσειδώνας Ιλ     79-148            6
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass