ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Κλειδί το ασφυκτικό πρέσινγκ

* ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΒΙΕΡΑ - ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2010 1:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:25
Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση είθισται να λένε στο ποδόσφαιρο κι σ’ αυτό ακριβώς το στοιχείο δίνει ιδιαίτερη έμφαση ο Γιάννης Παπακώστας ενόψει του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ όπως φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση ζήτησε από τους παίκτες του να πιέζουν ψηλά τον αντίπαλό τους με στόχο ή να εμποδίσουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού του ή να κλέψουν την μπάλα. Γι’ αυτό και οι αλλαγές που αναμένονται στον Κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΛ αφορούν στη μεσαία γραμμή και την επίθεση όπου ο Γιάννης Παπακώστας δοκίμασε σχεδόν κάθε δυνατό συνδυασμό. Το μόνο σίγουρο όπως δείχνουν τα πράγματα είναι ότι δεν αναμένονται αλλαγές στην αμυντική γραμμή των «βυσσινί» με τους Χουάν Βελάσκο, Νίκο Νταμπίζα, Χρήστο Μελίσση και Παναγιώτη Κατσιαρό να διατηρούν τις θέσεις τους, ενώ βασικός θα πρέπει να θεωρείται και ο Γιαν Μπλάζεκ αφού ήταν ο κοινός παίκτης σε όλους τους επιθετικούς συνδυασμούς που δοκιμάστηκαν κατά τη χθεσινή προπόνηση.
Από κει και πέρα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Βιέρα αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό κι έτσι ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Παπακώστα, ενώ σε ό,τι αφορά στο Στέλιο Βενετίδη συνέχισε και χθες το ατομικό πρόγραμμα και η επιστροφή του δρομολογείται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τέλος ο Νίκος Βλασόπουλος δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω προβλήματος στη μέση.
Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»
Ο Γιώργος Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχαΐας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Άρης - ΑΕΛ για την 24η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Στα άλλα ματς ο Δημήτρης Καλόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Στον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών), και του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Θανάσης Γιάχος (Χίου).
Αναλυτικά, οι διαιτητές και οι βοηθοί της 24ης αγωνιστικής είναι:
ΑΕΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μιχάλης Ντάκος (Ξάνθης), Κώστας Δάλλας, Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), 4ος: Ανδρεάς Παππάς (Αθηνών), παρ.: Γιώργος Κουκουλάς (Λέσβου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θανάσης Γιάχος (Χίου), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), 4ος: Απόστολος Αμπαρκιόλης (Μακεδονίας), παρ.: Μιχάλης Καλαθενός (Δωδ/νήσου).
ΑΡΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ: Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαϊας), Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαϊας), 4ος: Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου), παρ.: Βασίλης Σκουφίτσας (Αθηνών)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Χρήστος Γενναίος (Αθηνών), Σπύρος Τρύφωνας (Κέρκυρας), 4ος Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας), παρ.: Ηλίας Χατζής (Καρδίτσας)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θόδωρος Κοτσίρος (Αρκαδίας), 4ος: Γιώργος Χατζής (Δυτ. Αττικής), παρ.: Γιάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας),
Δημήτρης Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Πέτρος Τρύφων (Δράμας),
4ος: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας), παρ.: Γιώργος Δούρος (Κορίνθου).
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών), Χρήστος Ακριβός (Αθηνών), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαϊας), 4ος: Κώστας Παπασταμάτης (Αθηνών), παρ.: Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας), Λεωνίδας Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), 4ος: Μιχάλης Τσινιάρης (Αθηνών), παρ.: Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass