ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΕΝΤΕΡ

«Γέμισε» τη ρακέτα ο Παπαϊωακείμ

* ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2010 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:25
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό δείχνει να ισχύει για την περίπτωση του Παντελή Παπαϊωακείμ. Ο υψηλόσωμος σέντερ που το Σάββατο αποκτήθηκε από τον Γυμναστικό / Ολύμπια χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο 35χρονος παίκτης με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Α1 από την πρώτη του παρουσία στο κλειστό της Νεάπολης έδειξε πως «γεμίζει» τη ρακέτα με τον όγκο του και την κίνησή του. Ο τεχνικός, Γιώργος Καλαφατάκης είδε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά το γεγονός πως πρόσφατα έκανε μια επέμβαση στον αυχένα του και αισιοδοξεί πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να βγει από τη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση.
Η Λάρισα το Σάββατο για την 18η αγωνιστική της Α1, παίζει στη δύσκολη έδρα του Περιστερίου. Ήδη οι παίκτες ξεκουράστηκαν αφού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν είχαμε αγωνιστική δράση λόγω τελικού κυπέλλου. Η προετοιμασία ξεκίνησε από χθες, λοιπόν, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Πλέον δεν υπάρχει η πολυτέλεια για τον Γυμναστικό / Ολύμπια να μην στοχεύει σε νίκη σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Απομένουν εννιά ματς και αναζητούνται τρεις νίκες οπωσδήποτε.
ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο πυρετός δεν επέτρεψε στον Θανάση Σκουρτόπουλο να δώσει το "παρών" στην έναρξη της προετοιμασίας στο Περιστέρι. Έτσι, η διπλή προπόνηση πραγματοποιήθηκε από τους άμεσους συνεργάτες του Έλληνα κόουτς, Δημήτρη Τζιάλλα και Βασίλη Γεραγωτέλη αλλά και τον γυμναστή Γιώργο Παραδείση. Βέβαια όσον αφορά στους παίκτες δεν υπάρχουν τραυματισμοί.
Επίσης, δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί φιλικό με ομάδα της Α2 εντός της εβδομάδας, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass