ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΤΙΒ ΜΠΕΛΕΚ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ

«Φανταστικό να σε χειροκροτούν οι αντίπαλοι»

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2010 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:25
Για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας, αναφέρθηκε ο Στιβ Μπέλεκ με δηλώσεις του στο επίσημο site του Πανθρακικού. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε τους βαθμούς της νίκης. Είχαμε προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο ματς και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Καταφέραμε λίγο πριν το τέλος να πετύχουμε δυο γκολ και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια δίκαια νίκη. Παίξαμε συγκεντρωμένα και στο τέλος φύγαμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι», είπε ο επιθετικός του θρακιώτικου συγκροτήματος που ευχαρίστησε τους φίλους της Λάρισας για την αποθέωση που γνώρισε κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του.
 «Πιστεύω πως για κάθε ποδοσφαιριστή είναι φανταστικό συναίσθημα το να σε χειροκροτούν οι αντίπαλοι φίλαθλοι. Σημαίνει ότι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υπέροχη κίνησή τους», ενώ σχετικά με τον επόμενο αγώνα απέναντι στην Καβάλα είπε: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό αντίπαλο που μετράει συνεχόμενες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στους φιλάθλους μας και στόχος είναι πάντα η νίκη. Βρισκόμαστε στις αρχές της εβδομάδας και θα περιμένουμε τον προπονητή μας να μας αναλύσει τον αντίπαλο ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass