ΒΕΛΟΥΧΙ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΓΙΑ ΤΗΝ 19η ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ

Δεν αγωνίστηκαν μετά από απόφαση του ρέφερι κ. Λαγού

* ΤΟ ΕΑΚ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΧΙΟΝΙ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2010 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Αναβλήθηκε το χθεσινό παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, μεταξύ του ΑΠΟΚ και του Τυρνάβου.
Ο διαιτητής Λαγός από την Αχαΐα, αφού αρχικά έβαλε τις δυο ομάδες να κάνουν κανονικά ζέσταμα αποφάσισε ότι ο αγώνας δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει εξ αιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το διαιτητικό τρίο έφτασε στο γήπεδο 25 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, έκανε επιθεώρηση στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια διέταξε τις δυο ομάδες να ξεκινήσουν ζέσταμα. Σχεδόν όλο το γήπεδο ήταν σκεπασμένο με χιόνι, το οποίο έπεσε δυο ώρες πριν. Βέβαια οι άνθρωποι του Βελουχίου είχαν καθαρίσει και φαίνονταν καθαρά οι γραμμές του αγωνιστικού χώρου και σε περίπτωση που ξεκινούσε ο αγώνας το χιόνι θα πατιούνταν από τους ποδοσφαιριστές και θα έλιωνε αφού δεν ήταν παγωμένο. Σίγουρα έχουμε δει να γίνονται πολλοί αγώνες με τέτοιες συνθήκες.
Οι ομάδες ξεκίνησαν κανονικά το ζέσταμά τους και το ολοκλήρωσαν γύρω στις 3.20. Ο διαιτητής Λαγός μαζί με τους βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Χρυσόπουλο βγήκε με τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισε να μην διεξάγει τον αγώνα. Δεν επεχείρησε αυτή τη φορά να ελέγξει εάν η μπάλα κυλάει στον αγωνιστικό χώρο.
Στη συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια και έκλεισε το φύλλο αγώνα γράφοντας τα ακόλουθα : «1. Μετά τον έλεγχο του γηπέδου την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα έκρινα ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο. Βάσει του άρθρου 10 του ΚΑΠ διότι Α. Εξαιτίας χιονοπτώσεως η περιφέρεια της μπάλας μεγάλωνε σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται αντικανονική. Β. Το χιόνι που έχει πέσει στον αγωνιστικό χώρο παγώνει εξαιτίας του ψύχους που επικρατεί και δημιουργείται από αυτό τον λόγο κίνδυνος τραυματισμού των ποδοσφαιριστών.
2. Έκρινα ότι λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών ο αγωνιστικός χώρος και την επόμενη μέρα θα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση (γήπεδο ακατάλληλο)».
Το παιχνίδι θα ορίσει η ΕΠΟ ξανά σε νέα ημερομηνία εντός 15 ημερών.
Διαιτητής ήταν ο Λαγός από τον σύνδεσμο Αχαΐας, με βοηθούς τον Ρηγόπουλο και τον Χρυσόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.
Για άλλη μια φορά παρατηρήθηκε καθυστέρηση άφιξης των διαιτητών στο γήπεδο, αφού έρχονται μέσω του επαρχιακού δρόμου Αγρίνιο - Αραποκέφαλα-Προυσός-Καρπενήσι και όχι μέσω της εθνικής οδού Αγρινίου - Καρπενησίου. Αφενός κερδίζουν αρκετά χιλιόμετρα και χρόνο, αλλά σε υψόμετρο 1.450 μέτρων στα «Αραποκέφαλα» η διέλευση των οχημάτων εξαιτίας χιονόπτωσης γίνεται με πολλές δυσκολίες και με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Βάσει εξοδολογίου πληρώνονται να προσέρχονται στο γήπεδο μέσω της εθνικής οδού και όχι μέσω άλλων δρόμων που βρίσκονται σε κάκιστη κατάσταση.
Οι συνθέσεις των ομάδων για την ιστορία ήταν οι ακόλουθες :
ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ (Γιάννης Φλωράκης) : Ευαγγελόπουλος, Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Γενιτσαρόπουλος, Ντουφεκιάς, Μπόνιας, Παπαδόπουλος, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος, Σκαρλάτος
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας) : Κουρδής Α., Αθανασούλης, Τσορμπατζίδης, Σιάτρας, Γεωργαντζιάς, Σκούπρας Κ., Κόκκινος, Μάγγος, Κουβελάς, Γρηγορίου, Χριστοδούλου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass